Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Assistant kan vara på väg till IOS

Siri kan få konkurrens på sin egen hemmaplan, för enligt en rapport är Google Assistant på väg till IOS, och kan lanseras redan under veckans I/O-konferens.

Under förra årets Google I/O lanserade sökjätten en förbättrad version av sin röststyrning som kallas Google Assistant. Den digitala assistenten har under året dykt upp i diverse Google-tjänster inklusive den smarta högtalaren Google Home.

Imorgon börjar årets upplaga av #Google I/O 2017, och det är högst troligt att det senaste kring den digitala röstassistenten kommer att presenteras. Enligt Android Police är en av dessa nyheter en fristående IOS-app, som ska göra Google Assistant tillgänglig på Iphone och Ipad.

Detaljer om IOS-appen är få, men enligt rapporten blir den troligtvis exklusiv för USA inledningsvis. Appen lär få ungefär samma funktionalitet som Google Home, vilket innebär att assistenten kan hjälpa till med att svara på frågor och annat. Frågan är dock hur mycket handlingsfrihet Google Assistant kan få på plattformen, då IOS inte låter appar få tillgång till många systemfunktioner.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.