Fulkultur om realism... och magi!

Fulkultur avhandlar det egendomliga och bisarra mötet mellan mundan verklighet och övernaturlig magi, hela vägen från Black Lodge via Los Angeles och 1970-talets England till Ocean Lane.

#Fulkultur börjar den här gången i det verkliga och realistiska, men dyker snabbt ner i gåtfulla och bisarra övernaturligheter. Det handlar om magisk realism, om det oväntade och oförklarliga. Panelen består denna vecka av Jocke Bennet, Ida Blix, Thomas Ytterberg och Jakob Nilsson, som pratar om allt från Twin Peaks till Totoro och American Gods.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Kommentarer
1 svar

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.