Fulkultur om realism... och magi!

Fulkultur avhandlar det egendomliga och bisarra mötet mellan mundan verklighet och övernaturlig magi, hela vägen från Black Lodge via Los Angeles och 1970-talets England till Ocean Lane.

#Fulkultur börjar den här gången i det verkliga och realistiska, men dyker snabbt ner i gåtfulla och bisarra övernaturligheter. Det handlar om magisk realism, om det oväntade och oförklarliga. Panelen består denna vecka av Jocke Bennet, Ida Blix, Thomas Ytterberg och Jakob Nilsson, som pratar om allt från Twin Peaks till Totoro och American Gods.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Kommentarer
1 svar

Sjuttontummaren gör följe med en rad andra Apple-produkter som hamnar på Apples lista över föråldrade produkter som inte längre stöds.

Routrar är inte direkt den sexigaste teknikprylen på marknaden och många gör sitt bästa för att dölja den svarta klumpen så gott det går. Asus hoppas dock på bättring med sin nya trådlösa router.

I Taiwan inleds snart datormässan Computex, och Asus tjuvstartar genom att visa upp en ny hybriddator som blir tunnast i klassen.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.