Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En massiv pekplatta i läckra konceptbilder för Macbook Pro

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Internet hyser en gedigen skara skickliga kreatörer som lägger ner mycket tid och energi på att skapa läckra visioner för hur våra favoritprylar skulle kunna se ut i framtiden. Den senaste tiden har flera läckra koncept för Apples produktutbud florerat på nätet, och nu nås vi av ytterligare ett.

Konceptbilderna drömmer om en värld där Apple utrustar sina #Macbook Pro-modeller med en enda stor digital pekplatta istället för det traditionella fysiska tangentbordet och pekplattan. Den digitala pekytan kan visa ikoner, vilket illustreras av att funktionsknapparna listas längst upp på pekytan och ersätter därmed Touch Bar-remsan i dagens Macbook Pro-modeller.

För att användaren ska kunna få fysisk återkoppling när en tangent trycks ner föreställer sig konceptets skapare att en haptisk vibrationsmotor ska användas. Apple använder idag en haptisk vibrationsmotor för att ge fysisk återkoppling i bland annat Force Touch-pekplattorna och hemknappen på #Iphone 7-familjen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Som om detta inte vore nog visar konceptet även hur Apples Ipad Pro-penna skulle kunna användas för att rita på området som motsvarar pekplattan. Konceptet visar även hur användaren skulle kunna expandera pekplatte-området till att täcka hela pekytan, något som skulle kunna göra externa Wacom-plattor överflödiga.

Sannolikheten för att detta koncept ska bli verklighet är nog liten, men någonstans i Cupertino sitter det kanske några Apple-höjdare och nickar gillande.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.