Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple Watch Series 3 får bildskärm med micro-LED

Apple har länge utvecklat en bildskärm baserad på tekniken micro-LED, och den är nu redo att integreras i nästa Apple Watch.

Förra året cirkulerade uppgifter att Apple skulle vänta med att släppa andra generationens Apple Watch till 2017, och att den då skulle innehålla en bildskärm baserad på tekniken micro-LED. Dessa uppgifter visade sig inte stämma, då Apple som bekant släppte Apple Watch Series 2, om än med en bildskärm av samma typ som första generationen men ljusstarkare.

Kanske hade ryktena ändå delvis rätt, för nu kommer nya uppgifter som pekar mot att micro-LED istället kan introduceras med #Apple Watch Series 3
, som väntas senare i år. Det uppges i en rapport av Business Korean, skriver Wccftech.

Precis som OLED låter micro-LED eller MLED enskilda pixlar lysas upp vilket ger energieffektiva skärmar. MLED baseras dock på galliumnitrid som halvledarmaterial, precis som vanliga lysdioder. Detta gör att MLED-skärmar kan göras betydligt ljusstarkare än OLED-skärmar. Produktionskostnaden för MLED är däremot fortfarande högre än för OLED. 2014 köpte Apple företaget Luxvue som utvecklar skärmteknik med just MLED.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.