Carpool Karaoke försenas

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

99mac har tidigare skrivit om Carpool Karaoke, ett inslag med James Corden som rönt stora framgångar på Youtube, och som #Apple köpt rättigheterna till.

Apple har sagt att den nya serien ska debutera på musiktjänsten #Apple Music i april, men enligt Reuters är nu premiären försenad. En lanseringsfest som skulle ha hållits igår i Los Angeles har också skjutits upp.

Apple har inte angett någon orsak till förseningen, men uppger i ett uttalande att Carpool Karaoke: The Series kommer att få premiär senare i år.

Sjuttontummaren gör följe med en rad andra Apple-produkter som hamnar på Apples lista över föråldrade produkter som inte längre stöds.

Routrar är inte direkt den sexigaste teknikprylen på marknaden och många gör sitt bästa för att dölja den svarta klumpen så gott det går. Asus hoppas dock på bättring med sin nya trådlösa router.

I Taiwan inleds snart datormässan Computex, och Asus tjuvstartar genom att visa upp en ny hybriddator som blir tunnast i klassen.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.