Carpool Karaoke försenas

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

99mac har tidigare skrivit om Carpool Karaoke, ett inslag med James Corden som rönt stora framgångar på Youtube, och som #Apple köpt rättigheterna till.

Apple har sagt att den nya serien ska debutera på musiktjänsten #Apple Music i april, men enligt Reuters är nu premiären försenad. En lanseringsfest som skulle ha hållits igår i Los Angeles har också skjutits upp.

Apple har inte angett någon orsak till förseningen, men uppger i ett uttalande att Carpool Karaoke: The Series kommer att få premiär senare i år.

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.