Overcast får uppspelning direkt på Apple Watch

Poddcast-spelaren Overcast uppdateras, och får en mörk ikon för premiumanvändare samt stöd för uppspelning av avsnitt direkt på Apple Watch.

Overcast är en populär poddspelare för IOS, som nu har uppdaterats till version 3.1. Den främsta nyheten är att poddavsnitt nu går att överföra till en Apple Watch för uppspelning direkt på klockan. I tidigare versioner av appen har Apple Watch bara använts som en fjärrkontroll.

Förutom lite buggfixar finns också en bonusfunktion för betalande premiumanvändare. Det är appikonen som nu går att byta till en mörkare variant, vilket kompletterar det mörka tema som sedan tidigare finns för premiumanvändare.

Skriven av Jakob Nilsson

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.