Overcast får uppspelning direkt på Apple Watch

Poddcast-spelaren Overcast uppdateras, och får en mörk ikon för premiumanvändare samt stöd för uppspelning av avsnitt direkt på Apple Watch.

Overcast är en populär poddspelare för IOS, som nu har uppdaterats till version 3.1. Den främsta nyheten är att poddavsnitt nu går att överföra till en Apple Watch för uppspelning direkt på klockan. I tidigare versioner av appen har Apple Watch bara använts som en fjärrkontroll.

Förutom lite buggfixar finns också en bonusfunktion för betalande premiumanvändare. Det är appikonen som nu går att byta till en mörkare variant, vilket kompletterar det mörka tema som sedan tidigare finns för premiumanvändare.

Skriven av Jakob Nilsson

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.