Starcraft blir gratis inför nyutgåva

Snart släpper Blizzard en upppiffad version av det klassiska spelet Starcraft, men nu går orginalet att ladda hem gratis för Mac och PC.

Nyligen avslöjade Blizzard att en nyutgåva av spelet Starcraft från 1998 är på gång, med grafik i 4K-upplösning och moderna online-funktioner, som FZ rapporterade. Den nya versionen kommer i sommar, men orginalspelet har precis gjorts gratis.

Både orginalspelet och expansionen Brood War har uppdaterats till version 1.18, och går att ladda hem från Blizzard för PC och Mac. Bara att ta hem och återuppleva det sena 90-talet!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.