Starcraft blir gratis inför nyutgåva

Snart släpper Blizzard en upppiffad version av det klassiska spelet Starcraft, men nu går orginalet att ladda hem gratis för Mac och PC.

Nyligen avslöjade Blizzard att en nyutgåva av spelet Starcraft från 1998 är på gång, med grafik i 4K-upplösning och moderna online-funktioner, som FZ rapporterade. Den nya versionen kommer i sommar, men orginalspelet har precis gjorts gratis.

Både orginalspelet och expansionen Brood War har uppdaterats till version 1.18, och går att ladda hem från Blizzard för PC och Mac. Bara att ta hem och återuppleva det sena 90-talet!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.