Ungdomar gillar Iphone och Apple Watch

En ny undersökning visar att intresset för Iphone och Apple Watch ökar bland ungdomar i USA.

Piper Jaffray har publicerat sin senaste undersökning kring vad som anses coolt hos kidsen. Var sjätte månad kartlägger firman #Piper Jaffray amerikanska tonåringars konsumtionsmönster. Den senaste undersökningen publicerades nyligen och visar att #Iphone är populärare än någonsin. 76 procent av amerikanska ungdomarna äger en Iphone, motsvarande siffra under förra perioden var 74 procent.

Det är också fler än någonsin vars nästa telefon kommer bli en Iphone, då 81 procent uppger detta. Även intresset för #Apples smarta klocka växer och 13 procent av de medverkande uppger att de planerar att köpa en #Apple Watch. #Fitbit är dock det populäraste märket när det kommer till aktivitetsarmband och smarta klockor, hela 71 procent säger att de föredrar Fitbit medan endast 10 procent uppger att de föredrar Apple Watch.

Piper Jaffrays undersökning visar även att appen #Snapchat används minst en gång i månaden av 81 procent av tonåringarna och att det är Snapchat som även fortsättningsvis är den populäraste medieplattformen bland ungdomar.

5 500 ungdomar har medverkat i undersökningen och den genomsnittliga åldern på de svarande är 16 år.

Kommentarer
9 svar

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.