Google kan investera i LG:s skärmar

Google och LG uppges vara i en förhandling där Google funderar på att investera 876 miljoner dollar i LG:s framtida fabriker för tillverkning av formbara skärmar.

Flera mobilföretag utforskar möjligheterna för att i framtiden kunna erbjuda kunder böjbara telefoner. Bland annat jobbar både Apple, LG och Samsung på lösningar för att kunna göra en böjbar telefon. Nu rapporterar Patently Apple att #Google och #LG är i förhandlingar för att Google ska investera 876 miljoner dollar i en framtida fabrik som LG ska bygga för att kunna tillverka formbara skärmar.

Detta ska vara för att säkra en stabil produktion av formbara OLED-skärmar för en kommande Pixel-telefon. Om Google väljer att investera 876 miljoner dollar i fabriken skulle detta räcka för att kunna säkerhetsställa en stabil produktion av formbara OLED-paneler. Detta skulle betyda mycket för LG:s avdelning för skärmtillverkning och det skulle vara ett sätt att få en viktig och långvarig relation med Google som kund.

Kommentarer
1 svar

För alla som använder Chrome eller Googles sökapp i Android går det nu att få en förhandsvisning av Youtube-klipp.

Leveranstiden minskar nu ytterligare för att få hem de trådlösa hörlurarna Airpods från Apples nätbutik. Köpsugna spekulanter behöver nu vänta blott ett par veckor på att få hem sina exemplar.

Google kan ha ett par smarta hörlurar likt Apples Airpods på gång. Lite snokande i en betaversion av en Google-app bjuder på referenser till ett par hörlurar med Google Assistant.

Googles nästa version av Android kommer som rykten har påstått att döpas efter den välkända kakan Oreo.

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.