Google kan investera i LG:s skärmar

Google och LG uppges vara i en förhandling där Google funderar på att investera 876 miljoner dollar i LG:s framtida fabriker för tillverkning av formbara skärmar.

Flera mobilföretag utforskar möjligheterna för att i framtiden kunna erbjuda kunder böjbara telefoner. Bland annat jobbar både Apple, LG och Samsung på lösningar för att kunna göra en böjbar telefon. Nu rapporterar Patently Apple att #Google och #LG är i förhandlingar för att Google ska investera 876 miljoner dollar i en framtida fabrik som LG ska bygga för att kunna tillverka formbara skärmar.

Detta ska vara för att säkra en stabil produktion av formbara OLED-skärmar för en kommande Pixel-telefon. Om Google väljer att investera 876 miljoner dollar i fabriken skulle detta räcka för att kunna säkerhetsställa en stabil produktion av formbara OLED-paneler. Detta skulle betyda mycket för LG:s avdelning för skärmtillverkning och det skulle vara ett sätt att få en viktig och långvarig relation med Google som kund.

Kommentarer
1 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.