Rykte: Apple Watch 3 kommer i höst

Apple förbereder tredje generationens Apple Watch för lansering i höst, och sluter enligt en ny rapport avtal med ännu en tillverkare för produktionen.

Den smarta klockan #Apple Watch är för närvarande inne på sin andra hårdvarugeneration i form av #Series 2 som släpptes i september förra året. Det verkar därmed sannolikt att Apple Watch Series 3 kommer att lanseras denna hösten, troligtvis i september under Apples Iphone-event.

Denna tidsram får nu stöd i en ny rapport från Digitimes, som uppger att Quanta Computer kommer att få sällskap av kinesiska Compal Electronics för tillverkning av Apples klockor. Enligt rapporten kommer Quanta fortfarande att vara exklusiv tillverkare av den nya modellen, men produktionen av Series 2 väntas fortsätta, och delvis hanteras av Compal.

Rapporten uppger också att Apples beräknas ha sålt 11,9 miljoner Apple Watch under 2016, och stå för 49 procent av marknaden för smarta klockor. Detta enligt beräkningar från Canalys.

En tidigare rapport från Economic Daily News uppger även den att #Apple Watch Series 3 kommer under andra halvan av 2017. Vad gäller förändringar väntas den nya klockan få snabbare processor och bättre batteritid, men framförallt uppger flera källor att Apple Watch kommer att få egen LTE-anslutning. Detta har rapporterats från flera håll, bland annat från analytikern Christopher Rolland i en rapport från Macrumors.

Kommentarer
43 svar

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.