IOS 10.3.1 åtgärdar Wifi-problem

En ny uppdatering av IOS har släppts som innehåller buggfixar och fixar ett Wifi-problem samt problem som uppstod på Iphone 5 och 5C med förra uppdateringen.

Det har kommit en ny uppdatering av #IOS nämligen version 10.3.1. Uppdateringen innehåller buggfixar och funktioner som förbättrat säkerheten för din IOS-enhet. Den förra uppdateringen IOS 10.3 kom så sent som i förra veckan. Detta är en mindre uppdatering som inte kom i någon betaversion innan den släpptes skarpt.

Den största förändringen i uppdateringen är att den åtgärdar ett problem som dök upp i IOS 10.3 på Iphone 5 och Iphone 5C. Iphone 5S berördes inte av problemet eftersom modellen till skillnad från Iphone 5 och 5C är utrustad med en 64-bitars processor.

#Apples webbplats skriver de att de i den senaste uppdateringen också åtgärdat ett Wifi-problem som rapporterades av Gal Beniamini på Google Project Zero. Wifi-problemet resulterade i att ”en angripare inom räckhåll kan köra godtycklig kod på wifi-chippet” .

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.