IOS 10.3.1 åtgärdar Wifi-problem

En ny uppdatering av IOS har släppts som innehåller buggfixar och fixar ett Wifi-problem samt problem som uppstod på Iphone 5 och 5C med förra uppdateringen.

Det har kommit en ny uppdatering av #IOS nämligen version 10.3.1. Uppdateringen innehåller buggfixar och funktioner som förbättrat säkerheten för din IOS-enhet. Den förra uppdateringen IOS 10.3 kom så sent som i förra veckan. Detta är en mindre uppdatering som inte kom i någon betaversion innan den släpptes skarpt.

Den största förändringen i uppdateringen är att den åtgärdar ett problem som dök upp i IOS 10.3 på Iphone 5 och Iphone 5C. Iphone 5S berördes inte av problemet eftersom modellen till skillnad från Iphone 5 och 5C är utrustad med en 64-bitars processor.

#Apples webbplats skriver de att de i den senaste uppdateringen också åtgärdat ett Wifi-problem som rapporterades av Gal Beniamini på Google Project Zero. Wifi-problemet resulterade i att ”en angripare inom räckhåll kan köra godtycklig kod på wifi-chippet” .

Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.