IOS 10.3.1 åtgärdar Wifi-problem

En ny uppdatering av IOS har släppts som innehåller buggfixar och fixar ett Wifi-problem samt problem som uppstod på Iphone 5 och 5C med förra uppdateringen.

Det har kommit en ny uppdatering av #IOS nämligen version 10.3.1. Uppdateringen innehåller buggfixar och funktioner som förbättrat säkerheten för din IOS-enhet. Den förra uppdateringen IOS 10.3 kom så sent som i förra veckan. Detta är en mindre uppdatering som inte kom i någon betaversion innan den släpptes skarpt.

Den största förändringen i uppdateringen är att den åtgärdar ett problem som dök upp i IOS 10.3 på Iphone 5 och Iphone 5C. Iphone 5S berördes inte av problemet eftersom modellen till skillnad från Iphone 5 och 5C är utrustad med en 64-bitars processor.

#Apples webbplats skriver de att de i den senaste uppdateringen också åtgärdat ett Wifi-problem som rapporterades av Gal Beniamini på Google Project Zero. Wifi-problemet resulterade i att ”en angripare inom räckhåll kan köra godtycklig kod på wifi-chippet” .

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.