Apple Music för Android uppdateras

Apple har uppdaterat Android-versionen av appen Apple Music, som nu får en design liknande den på Iphone med IOS 10.

I november 2015 kom Apple Music för Android, några månader efter musiktjänstens lansering. Nu har Android-versionen uppdaterats till version 2.0, den första större uppdateringen för plattformen.

Mest iögonfallande är en ny design av appen, som speglar de ändringar som gjordes i IOS-versionen i samband med att IOS 10 kom i september förra året. Med detta följer också funktioner som stöd för låttexter, enklare vy för musikbiblioteket och ny musik hittas numera under Bläddra.

Överlag ser appen nu väldigt mycket ut som sitt syskon på IOS, med den välkända hamburgerikonen för navigation som intressant undantag. #Apple Music för #Android laddas hem från Googles appbutik Play Store.

För alla som använder Chrome eller Googles sökapp i Android går det nu att få en förhandsvisning av Youtube-klipp.

Leveranstiden minskar nu ytterligare för att få hem de trådlösa hörlurarna Airpods från Apples nätbutik. Köpsugna spekulanter behöver nu vänta blott ett par veckor på att få hem sina exemplar.

Google kan ha ett par smarta hörlurar likt Apples Airpods på gång. Lite snokande i en betaversion av en Google-app bjuder på referenser till ett par hörlurar med Google Assistant.

Googles nästa version av Android kommer som rykten har påstått att döpas efter den välkända kakan Oreo.

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.