Apple Music för Android uppdateras

Apple har uppdaterat Android-versionen av appen Apple Music, som nu får en design liknande den på Iphone med IOS 10.

I november 2015 kom Apple Music för Android, några månader efter musiktjänstens lansering. Nu har Android-versionen uppdaterats till version 2.0, den första större uppdateringen för plattformen.

Mest iögonfallande är en ny design av appen, som speglar de ändringar som gjordes i IOS-versionen i samband med att IOS 10 kom i september förra året. Med detta följer också funktioner som stöd för låttexter, enklare vy för musikbiblioteket och ny musik hittas numera under Bläddra.

Överlag ser appen nu väldigt mycket ut som sitt syskon på IOS, med den välkända hamburgerikonen för navigation som intressant undantag. #Apple Music för #Android laddas hem från Googles appbutik Play Store.

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.