Flic kommer till Mac

Den smarta knappen Flic får en egen tillhörande Mac-app, och kan därmed användas för att styra datorn på många sätt.

99mac har tidigare testat den lilla knappen #Flic, som kan kopplas till en smart mobiltelefon för att åstadkomma olika saker. Bland annat kan Flic användas för att kontrollera ett Sonos-system, ta fram en vägbeskrivning hem eller koppla till Gmail-kontot.

Nu har Flic också släppt en app för Mac, som ger åtskilliga möjligheter att styra funktioner i datorn från knappen. Flic för #Mac fungerar med bland annat appar som Slack, Spotify och Keynote, och har stöd för automatiseringstjänster som IFTTT och Zapier, samt smarta lamport som Philips Hue, LIFX och Wink.

Använder du knappen Flic, och isåfall till vad?

Kommentarer
1 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.