Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Kalender finns nu till Ipad

Nu finns Googles Kalender att ladda ner till Ipad. Appen är optimerad för den större arbetsytan men liknar på många sätt Iphone-versionen.

Googles kalenderapp har till slut blivit tillgänglig i en officiell version till Ipad, skriver Google på sin nyhetsblogg. Tidigare fanns den tillgänglig på Iphone, Android-enheter och som webbtjänst. Appen till #Ipad skiljer sig något från den till Iphone, men det handlar inte om några större förändringar. Användargränssnittet är lite annorlunda från Iphone och påminner mer om hur appen ser ut i Android-plattor.

#Google är dock noga med att påpeka att Kalenderappen är optimerad för Ipad. Precis som i andra versioner går det att använda funktioner som smart schemaläggning och förslag på möten baserat på luckor i olika personers kalendrar. Det går även att sätta deadlines och mål som kalendern påminner dig om och hjälper dig uppnå. Om du använder Gmail-appen kan information om möten och liknande händelser i e-postmeddelanden läggas till i Kalender-appen.

Google lovar även att de inom kort kommer göra uppdateringar till IOS-versionen av #Google Kalender som bland annat kommer innehålla en widget som informerar om nästa eller kommande händelser.

Kommer du ladda ner och använda Google Kalender på din Ipad?

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.