Google Kalender finns nu till Ipad

Nu finns Googles Kalender att ladda ner till Ipad. Appen är optimerad för den större arbetsytan men liknar på många sätt Iphone-versionen.

Googles kalenderapp har till slut blivit tillgänglig i en officiell version till Ipad, skriver Google på sin nyhetsblogg. Tidigare fanns den tillgänglig på Iphone, Android-enheter och som webbtjänst. Appen till #Ipad skiljer sig något från den till Iphone, men det handlar inte om några större förändringar. Användargränssnittet är lite annorlunda från Iphone och påminner mer om hur appen ser ut i Android-plattor.

#Google är dock noga med att påpeka att Kalenderappen är optimerad för Ipad. Precis som i andra versioner går det att använda funktioner som smart schemaläggning och förslag på möten baserat på luckor i olika personers kalendrar. Det går även att sätta deadlines och mål som kalendern påminner dig om och hjälper dig uppnå. Om du använder Gmail-appen kan information om möten och liknande händelser i e-postmeddelanden läggas till i Kalender-appen.

Google lovar även att de inom kort kommer göra uppdateringar till IOS-versionen av #Google Kalender som bland annat kommer innehålla en widget som informerar om nästa eller kommande händelser.

Kommer du ladda ner och använda Google Kalender på din Ipad?

Kommentarer
1 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.