Google Kalender finns nu till Ipad

Nu finns Googles Kalender att ladda ner till Ipad. Appen är optimerad för den större arbetsytan men liknar på många sätt Iphone-versionen.

Googles kalenderapp har till slut blivit tillgänglig i en officiell version till Ipad, skriver Google på sin nyhetsblogg. Tidigare fanns den tillgänglig på Iphone, Android-enheter och som webbtjänst. Appen till #Ipad skiljer sig något från den till Iphone, men det handlar inte om några större förändringar. Användargränssnittet är lite annorlunda från Iphone och påminner mer om hur appen ser ut i Android-plattor.

#Google är dock noga med att påpeka att Kalenderappen är optimerad för Ipad. Precis som i andra versioner går det att använda funktioner som smart schemaläggning och förslag på möten baserat på luckor i olika personers kalendrar. Det går även att sätta deadlines och mål som kalendern påminner dig om och hjälper dig uppnå. Om du använder Gmail-appen kan information om möten och liknande händelser i e-postmeddelanden läggas till i Kalender-appen.

Google lovar även att de inom kort kommer göra uppdateringar till IOS-versionen av #Google Kalender som bland annat kommer innehålla en widget som informerar om nästa eller kommande händelser.

Kommer du ladda ner och använda Google Kalender på din Ipad?

Kommentarer
1 svar

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.