Donald Trump byter till Iphone

Förra året uppmanade Donald Trump till bojkott av Apple, men nu har USA:s president själv gått över till Iphone.

USA:s president Donald Trump gick under sin valkampanj hårt åt Apple. Bland annat lovade han att han skulle tvinga Apple att flytta sin datortillverkning till USA. För lite mer än ett år sedan uppmanade Trump också allmänheten att bojkotta Apple på grund av konflikten mellan FBI och Apple gällande en låst telefon som tillhörde en brottsling.

Trump uttalar sig ofta och gärna på #Twitter, och det har varit vida känt att han då använt en Samsung Galaxy S3, medan hans stab skickat tweets från en Iphone. I januari rapporterades det dock att Trump bytt sin Galaxy S3 mot en nyare och säkrare telefon i samband med att han svors in som president. Tweets som skickats på sista tiden har kommit från en Iphone, vilket lett till spekulationer om att Trump bytt märke, eller att hans stab till stor del tagit över Twitter-kontot.

Nu har dock presidentens rådgivare Dan Scavino Jr gått ut och lagt korten på borden. På Twitter meddelar han att president Trump mycket riktigt använt en ny Iphone de senaste veckorna, och att det fortfarande är han själv som skriver.

Kommentarer
3 svar

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.