Donald Trump byter till Iphone

Förra året uppmanade Donald Trump till bojkott av Apple, men nu har USA:s president själv gått över till Iphone.

USA:s president Donald Trump gick under sin valkampanj hårt åt Apple. Bland annat lovade han att han skulle tvinga Apple att flytta sin datortillverkning till USA. För lite mer än ett år sedan uppmanade Trump också allmänheten att bojkotta Apple på grund av konflikten mellan FBI och Apple gällande en låst telefon som tillhörde en brottsling.

Trump uttalar sig ofta och gärna på #Twitter, och det har varit vida känt att han då använt en Samsung Galaxy S3, medan hans stab skickat tweets från en Iphone. I januari rapporterades det dock att Trump bytt sin Galaxy S3 mot en nyare och säkrare telefon i samband med att han svors in som president. Tweets som skickats på sista tiden har kommit från en Iphone, vilket lett till spekulationer om att Trump bytt märke, eller att hans stab till stor del tagit över Twitter-kontot.

Nu har dock presidentens rådgivare Dan Scavino Jr gått ut och lagt korten på borden. På Twitter meddelar han att president Trump mycket riktigt använt en ny Iphone de senaste veckorna, och att det fortfarande är han själv som skriver.

Kommentarer
3 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.