Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Donald Trump byter till Iphone

Förra året uppmanade Donald Trump till bojkott av Apple, men nu har USA:s president själv gått över till Iphone.

USA:s president Donald Trump gick under sin valkampanj hårt åt Apple. Bland annat lovade han att han skulle tvinga Apple att flytta sin datortillverkning till USA. För lite mer än ett år sedan uppmanade Trump också allmänheten att bojkotta Apple på grund av konflikten mellan FBI och Apple gällande en låst telefon som tillhörde en brottsling.

Trump uttalar sig ofta och gärna på #Twitter, och det har varit vida känt att han då använt en Samsung Galaxy S3, medan hans stab skickat tweets från en Iphone. I januari rapporterades det dock att Trump bytt sin Galaxy S3 mot en nyare och säkrare telefon i samband med att han svors in som president. Tweets som skickats på sista tiden har kommit från en Iphone, vilket lett till spekulationer om att Trump bytt märke, eller att hans stab till stor del tagit över Twitter-kontot.

Nu har dock presidentens rådgivare Dan Scavino Jr gått ut och lagt korten på borden. På Twitter meddelar han att president Trump mycket riktigt använt en ny Iphone de senaste veckorna, och att det fortfarande är han själv som skriver.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.