Samsung-butik börjar brinna

Igår bröt en brand ut i en Samsung-butik i Singapore. Ingen kom till skada men det är ännu oklart vad som orsakade branden.

Under fjolåret brottades #Samsung med självantändande Galaxy Note 7-mobiler. Efter att många mobiler fattat eld tvingades Samsung till sist att återkalla modellen. De gjorde en noggrann utredning och kom fram till att batteriet var boven i dramat. Samsung gick ut med en offentlig ursäkt och satte in ett åttastegstest för att säkerhetsställa att problemet inte skulle inträffa igen.

Det sista Samsung antagligen vill förknippas med just nu är bränder, speciellt eftersom de ska presentera nästa flaggskepp #Galaxy S8 idag. Channel News Asia rapporterar dock att en Samsung-butik i Singapore började brinna igår. Samsung har bekräftat att branden började i en Samsung Experience Store men att ingen kom till skada. Butiken och de kringliggande butikerna stängdes kort efter att branden upptäcktes. Än så länge är det oklart vad som startade branden men butiken kommer vara stängd tills Samsung hittat orsaken till branden.

Kommentarer
7 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.