Apple uppdaterar Mainstage 3

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Mainstage är en kompanjonapp till Logic Pro, och förvandlar din Mac till ett verktyg vid livespelningar. Nu har appen uppdaterats till version 3.3, och får bland annat ett nytt gränssnitt och stöd för Touch Bar på nya Macbook Pro. Tryckremsan kan exempelvis användas för att spela på programvaruinstrumenten i appen och snabbt komma åt olika kortkommandon.

Mainstage 3.3 har också en lång rad andra nyheter, som Apple har publicerat på sin webbplats. Bland annat återfinns nya insticksfiler för MIDI, äkta stereopanorering och direkt tilldelning av programvaruinstrument som sidechain-källor. De som vet vad det betyder är förmodligen helt rätt målgrupp för den här appen, som kostar 319 kronor i Mac App Store.

Skriven av Jakob Nilsson

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.