Iwork-sviten uppdateras för Mac och IOS

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Det är inte bara sina operativsystem som #Apple uppdaterar idag, även flera appar har fått nya versioner. Iwork-sviten består av de tre programmen Pages, Keynote och Numbers, som alla har fått nya versioner både för Mac OS och IOS.

Många av de nya funktionerna är gemensamma för alla tre apparna, så som möjligheten att enkelt ändra typsnitt i ett helt dokument, presentation eller kalkylblad. Alla apparna har också fått stöd för Touch ID på Mac för att öppna lösenordsskyddade dokument.

Presentationsappen Keynote har fått exportstöd för plattformar som Medium och Wordpress, och till slut har också importstöd från Keynote 1.0 tillkommit. Ordbehandlaren Pages har fått stöd för matematiska ekvationer enligt vetenskapliga standarder LaTeX och MathML.

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.