Iwork-sviten uppdateras för Mac och IOS

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Det är inte bara sina operativsystem som #Apple uppdaterar idag, även flera appar har fått nya versioner. Iwork-sviten består av de tre programmen Pages, Keynote och Numbers, som alla har fått nya versioner både för Mac OS och IOS.

Många av de nya funktionerna är gemensamma för alla tre apparna, så som möjligheten att enkelt ändra typsnitt i ett helt dokument, presentation eller kalkylblad. Alla apparna har också fått stöd för Touch ID på Mac för att öppna lösenordsskyddade dokument.

Presentationsappen Keynote har fått exportstöd för plattformar som Medium och Wordpress, och till slut har också importstöd från Keynote 1.0 tillkommit. Ordbehandlaren Pages har fått stöd för matematiska ekvationer enligt vetenskapliga standarder LaTeX och MathML.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.