Apple släpper Watch OS 3.2 med nytt bioläge

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

#Apple har jämte nya versioner av Mac OS Sierra och IOS 10 också uppdaterat #Watch OS 3 till version 3.2. Den nya versionen uppdateras som vanligt via Watch-appen på en parkopplad Iphone, och klockan ifråga måste ha minst 50 procent batteri kvar och laddas under tiden.

Den största nyheten i Watch OS 3.2 är det nya "bioläget" som det tidigare rapporterats om. Funktionen heter på engelska "Theater Mode" och avaktiverar helt enkelt att bildskärmen tänds när användaren lyfter armen. Detta kan vara väldigt praktiskt i miljöer där ljuset från klockan annars kan vara störande, som exempelvis på bio eller för dem som gillar att sova med sin klocka.

Med den nya systemversionen får #Apple Watch också stöd för ramverket Sirikit, vilket innebär att Apples digitala assistent kan användas för att bland annat boka en Uber, söka bland bilder, skicka meddelanden och mycket annat. Sirikit kom till Iphone med IOS 10 i höstas.

Har du hittat fler nyheter i Watch OS 3.2?

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.