Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Tillverkningen av A11 börjar i april

Företaget TSMC börjar kontraktstillverka Apples nästa mobilprocessor A11 i april, enligt en rapport från Asien.

Apples nästa version av Iphone väntas inte förrän i höst, men tillverkningen av nästa generation Apple-designade processorer kör igång långt innan dess. Enligt en rapport från tidningen Economic Daily News inleder kontraktstillverkaren TSMC produktionen av Apples processor #A11 i april, skriver Digitimes.

Dagens Iphone 7 använder processorn A10 Fusion, som har två högpresterande processorkärnor och två med lägre kraft som dock drar mindre ström. Hur A11 är utrustad är i dagsläget okänt, men det verkar troligt att Apple kommer att fortsätta upplägget med totalt fyra processorkärnor. Enligt rapporten kommer dock den nya processorn använda en tillverkningsmetod på 10 nanometer istället för dagens 16 nanometer. Det innebär i korthet en processor med bättre effektivitet och lägre strömförbrukning.

#TSMC är exklusiv tillverkare av A10 Fusion, och väntas vara det även för Apples A11-processor. A11 kommer troligtvis att göra entré i de Iphone-modeller som lanseras efter sommaren, och sedan också i framtida Ipad-modeller.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.