Twitter kan ta betalt för premiumfunktioner

Twitter överväger att börja ta betalt för vissa premiumfunktioner, bland annat kraftigare analysverktyg och mer detaljerade notiser.

Det sociala nätverket #Twitter är på jakt efter intäkter, och har nyligen i en enkät frågat sina användare om de är villiga att betala för vissa funktioner. Premiumfunktionerna som kan komma att kosta pengar återfinns idag i Tweetdeck, och hit hör bland annat anlytiska verktyg, nyhetsnotiser och bättre kontroller för att följa flera flöden.

Twitter köpte Tweetdeck 2011, och förbereder nu enligt The Verge en ny version av appen. Målgruppen som kan tänkas betala är i första hand marknadsförare, journalister och analytiker. Twitter uppger dock att den grundläggande tjänsten ska förbli gratis.

Skriven av Jakob Nilsson

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.