Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Direktsänd från datorn på Facebook

Det går numera att direktsända videoinnehåll i Facebook från datorer. Funktionen får även bredare stöd för att fungera med externa strömningsprogram.

Sedan en tid tillbaka har det gått att direktsända videoinnehåll på #Facebook men hittills har det endast gått att göra från mobila enheter. Facebook skriver på sin nyhetsblogg att det nu även går att direktsända innehåll från stationära eller bärbara datorer.

Du hittar funktionen på samma ställe som i mobilen nämligen där du gör statusuppdateringar och delar innehåll. ”Livevideo” har tillkommit på listan som ett av alternativen även på datorn. Facebook har även gjort så det ska vara lättare att använda strömningsprogram eller extern hårdvara när du direktsänder från en dator. Detta har tidigare gått att göra via en specifik sida men efter feedback från användare har Facebook gjort steget mindre.

Facebook menar att i och med uppdateringen kommer det bli mycket lättare och smidigare att direktsända och dela vad som händer på din skärm, lägga in grafik, byta kamera och använda professionell utrustning när du direktsänder i Facebook.

För den som är intresserad av att lära sig mer om hur det funkar att direktsända i Facebook från datorn med ett strömningsprogram går det att läsa Facebooks guide här.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.