Nya funktioner i Snapseed

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

#Googles bildredigeringsapp #Snapseed har fått nya funktioner med en uppdatering av appen. Version 2.17 har kommit till både Android och IOS. Dels finns det ett nytt filter som kallas dubbelexponering som går ut på att du väljer två foton som du sedan blandar med hjälp av olika modeller som är inspirerande av analog filmteknik och digital bildbehandling.

Det har även tillkommit ett nytt verktyg som heter Ställning där du med hjälp av verktyget kan ändra posen någon har i ett porträtt baserat på tredimensionella modeller. Utöver dessa funktioner finns numera även verktyget Expandera där du kan öka storleken på bilden och fylla det nya utrymmet på smarta sätt med innehåll.

Kommentarer
1 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.