Nya funktioner i Snapseed

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

#Googles bildredigeringsapp #Snapseed har fått nya funktioner med en uppdatering av appen. Version 2.17 har kommit till både Android och IOS. Dels finns det ett nytt filter som kallas dubbelexponering som går ut på att du väljer två foton som du sedan blandar med hjälp av olika modeller som är inspirerande av analog filmteknik och digital bildbehandling.

Det har även tillkommit ett nytt verktyg som heter Ställning där du med hjälp av verktyget kan ändra posen någon har i ett porträtt baserat på tredimensionella modeller. Utöver dessa funktioner finns numera även verktyget Expandera där du kan öka storleken på bilden och fylla det nya utrymmet på smarta sätt med innehåll.

Kommentarer
1 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.