Nya funktioner i Snapseed

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

#Googles bildredigeringsapp #Snapseed har fått nya funktioner med en uppdatering av appen. Version 2.17 har kommit till både Android och IOS. Dels finns det ett nytt filter som kallas dubbelexponering som går ut på att du väljer två foton som du sedan blandar med hjälp av olika modeller som är inspirerande av analog filmteknik och digital bildbehandling.

Det har även tillkommit ett nytt verktyg som heter Ställning där du med hjälp av verktyget kan ändra posen någon har i ett porträtt baserat på tredimensionella modeller. Utöver dessa funktioner finns numera även verktyget Expandera där du kan öka storleken på bilden och fylla det nya utrymmet på smarta sätt med innehåll.

Kommentarer
1 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.