Netflix funkar nu i Firefox på Linux-datorer

Det går nu som Linux-användare att strömma videoinnehåll från Netflix direkt i webbläsaren Firefox.

Linuxanvändare kan nu kolla på #Netflix i Firefox utan att installera ett plugin eller några vidta andra åtgärder, meddelar Netflix på sin nyhetsblogg. Tidigare har det endast gått att kolla på strömningstjänsten i webbläsaren Chrome på en Linux-dator, men framöver kan användaren välja om den vill kolla på Netflix i Chrome eller Mozillas webbläsare Firefox.

Innan har det gått att lura plattformen att en surfar i Chrome när en egentligen surfar i #Firefox men nu behöver inte användare genomgå flera steg innan de kan strömma video och film. #Mozilla la till stöd för EME (Encrypted Media Extension) för Firefox i #Linux förra året, vilket möjliggjorde för läsaren att visa krypterat innehåll. Det har dock tagit lite längre tid för Mozilla att göra så att det går att spela DRM-skyddade HTML5-videor, men nu är det äntligen möjligt.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.