Iphone får vårkollektion av skyddsskal

Apple har släppt en uppsättning nya skyddsskal för Iphone 7 och 7 Plus i vårens färger.

Apple har släppt en uppsättning nya färgvarianter av skalen i silikon och läder för #Iphone 7 och Iphone 7 Plus, i liknande kulörer som de nya Apple Watch-armbanden. För skal i silikon går det nu att välja på azurblå, kamelia och kiselblå, och läderskalen finns i de nya färgerna safirblå, smultron och mullvadsgrå.

Silikonskal kostar 349 kronor för Iphone 7 och 395 kronor för Iphone 7 Plus. Läderskalen kostar 495 kronor för Iphone 7 och 549 kronor för Iphone 7 Plus.

För alla som använder Chrome eller Googles sökapp i Android går det nu att få en förhandsvisning av Youtube-klipp.

Leveranstiden minskar nu ytterligare för att få hem de trådlösa hörlurarna Airpods från Apples nätbutik. Köpsugna spekulanter behöver nu vänta blott ett par veckor på att få hem sina exemplar.

Google kan ha ett par smarta hörlurar likt Apples Airpods på gång. Lite snokande i en betaversion av en Google-app bjuder på referenser till ett par hörlurar med Google Assistant.

Googles nästa version av Android kommer som rykten har påstått att döpas efter den välkända kakan Oreo.

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.