Iphone SE och Ipad Mini får mer lagringsutrymme

Apple passar på att dubbla mängden lagringsutrymme hos produkterna Iphone SE och Ipad Mini 4.

Jämsides med en röd variant av Iphone 7 och en ny introduktionsmodell av Ipad har Apple också passat på att uppgradera Ipad Mini 4 och #Iphone SE med mer lagringsutrymme. Telefonen finns nu med 32 eller 128 gigabyte lagring, för ungefär samma priser som tidigare.

#Ipad Mini 4 finns nu endast tillgänglig med 128 gigabyte lagringsutrymme, men till nästan samma pris som den tidigare 32 gigabyte-modellen. Wifi-varianten kostar nu 4 895 kronor och LTE-varianten 6 395 kronor. Dessutom verkar den föråldrade Ipad Mini 2 till slut ha fått gå i pension.

Kommentarer
9 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.