Apple Watch får nya armband

UPPDATERAD. Apple har släppt en uppsättning nya armband för den smarta klockan Apple Watch.

Sedan lanseringen av #Apple Watch har Apple med jämna mellanrum släppt nya armband till klockan, och nu har vårens kollektion dykt upp i företagets nätbutik. Sammanlagt finns tre nya färger för sportarmbandet, sex nya varianter av nylonarmbandet och tre nya armband med klassiskt spänne, där själva spännet också fått ett nytt utseende.

Även de lyxigare Hermès-armbanden får några nya varianter, och de särskilda sportarmbanden från Nike säljs nu separat. Tidigare var kunder tvungna att köpa Nike Plus-utgåvan av Apple Watch för att få dessa sportband.

En något överraskande förändring är också att det numera inte längre verkar gå att köpa Apple Watch med tillhörande nylonband, läderband eller länkat armband. Endast sportband och milanesisk loop går att köpa tillsammans med klockan.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.