Apple Watch får nya armband

UPPDATERAD. Apple har släppt en uppsättning nya armband för den smarta klockan Apple Watch.

Sedan lanseringen av #Apple Watch har Apple med jämna mellanrum släppt nya armband till klockan, och nu har vårens kollektion dykt upp i företagets nätbutik. Sammanlagt finns tre nya färger för sportarmbandet, sex nya varianter av nylonarmbandet och tre nya armband med klassiskt spänne, där själva spännet också fått ett nytt utseende.

Även de lyxigare Hermès-armbanden får några nya varianter, och de särskilda sportarmbanden från Nike säljs nu separat. Tidigare var kunder tvungna att köpa Nike Plus-utgåvan av Apple Watch för att få dessa sportband.

En något överraskande förändring är också att det numera inte längre verkar gå att köpa Apple Watch med tillhörande nylonband, läderband eller länkat armband. Endast sportband och milanesisk loop går att köpa tillsammans med klockan.

Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.