Apple Watch får nya armband

UPPDATERAD. Apple har släppt en uppsättning nya armband för den smarta klockan Apple Watch.

Sedan lanseringen av #Apple Watch har Apple med jämna mellanrum släppt nya armband till klockan, och nu har vårens kollektion dykt upp i företagets nätbutik. Sammanlagt finns tre nya färger för sportarmbandet, sex nya varianter av nylonarmbandet och tre nya armband med klassiskt spänne, där själva spännet också fått ett nytt utseende.

Även de lyxigare Hermès-armbanden får några nya varianter, och de särskilda sportarmbanden från Nike säljs nu separat. Tidigare var kunder tvungna att köpa Nike Plus-utgåvan av Apple Watch för att få dessa sportband.

En något överraskande förändring är också att det numera inte längre verkar gå att köpa Apple Watch med tillhörande nylonband, läderband eller länkat armband. Endast sportband och milanesisk loop går att köpa tillsammans med klockan.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!