Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch får nya armband

UPPDATERAD. Apple har släppt en uppsättning nya armband för den smarta klockan Apple Watch.

Sedan lanseringen av #Apple Watch har Apple med jämna mellanrum släppt nya armband till klockan, och nu har vårens kollektion dykt upp i företagets nätbutik. Sammanlagt finns tre nya färger för sportarmbandet, sex nya varianter av nylonarmbandet och tre nya armband med klassiskt spänne, där själva spännet också fått ett nytt utseende.

Även de lyxigare Hermès-armbanden får några nya varianter, och de särskilda sportarmbanden från Nike säljs nu separat. Tidigare var kunder tvungna att köpa Nike Plus-utgåvan av Apple Watch för att få dessa sportband.

En något överraskande förändring är också att det numera inte längre verkar gå att köpa Apple Watch med tillhörande nylonband, läderband eller länkat armband. Endast sportband och milanesisk loop går att köpa tillsammans med klockan.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.