Apple Watch får nya armband

UPPDATERAD. Apple har släppt en uppsättning nya armband för den smarta klockan Apple Watch.

Sedan lanseringen av #Apple Watch har Apple med jämna mellanrum släppt nya armband till klockan, och nu har vårens kollektion dykt upp i företagets nätbutik. Sammanlagt finns tre nya färger för sportarmbandet, sex nya varianter av nylonarmbandet och tre nya armband med klassiskt spänne, där själva spännet också fått ett nytt utseende.

Även de lyxigare Hermès-armbanden får några nya varianter, och de särskilda sportarmbanden från Nike säljs nu separat. Tidigare var kunder tvungna att köpa Nike Plus-utgåvan av Apple Watch för att få dessa sportband.

En något överraskande förändring är också att det numera inte längre verkar gå att köpa Apple Watch med tillhörande nylonband, läderband eller länkat armband. Endast sportband och milanesisk loop går att köpa tillsammans med klockan.

Appen Workflow är ett bra verktyg för att göra din Iphone mer kraftfull, och här är sju tips på praktiska arbetsflöden.

Samsung Galaxy S8 har imponerat på många sätt, men varken ansiktsavläsaren eller irisavläsaren skyddar mobilens innehåll på ett säkert sätt.

Apple och Nokia går från att strida om patent till ett affärssamarbete som ska gynna båda parterna.

Apples HR-chef Denise Young Smith har en ny roll, nämligen som ansvarig för inkludering och mångfald på företaget.

Utvecklingen på dator- och konsolplattformarna historiskt och i nutid granskas i en djupgående rapport.

Apple har sjösatt en webbsida som går igenom fördelarna med Iphone, i syfte att få Android-användare att byta plattform.