Apple släpper röd variant av Iphone 7

Apple har lanserat en röd utgåva av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, som en del av kampanjen Product Red.

Som det tidigare ryktats har Apple lanserat en röd utgåva av #Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Den nya versionen är en del av kampanjen Product Red, där en del av intäkterna går till kampen mot aids.

Förutom färgen är det inget som skiljer den nya utgåvan från de tidigare, och det är fortfarande en aluminiumfinish precis som silver- och guld-varianterna samt den vanliga svarta färgen. De röda utgåvorna finns att köpa med antingen 128 eller 256 gigabyte lagringsutrymme. De kostar lika mycket som tidigare modeller nämligen 8 595 kronor eller 9 696 kronor för Iphone 7, och 9 895 kronor eller 10 995 kronor för Iphone 7 Plus.

Iphone 7 Product Red och Iphone 7 Plus Product Red börjar säljas nu på fredag, 24 mars.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!