Apple släpper röd variant av Iphone 7

Apple har lanserat en röd utgåva av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, som en del av kampanjen Product Red.

Som det tidigare ryktats har Apple lanserat en röd utgåva av #Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Den nya versionen är en del av kampanjen Product Red, där en del av intäkterna går till kampen mot aids.

Förutom färgen är det inget som skiljer den nya utgåvan från de tidigare, och det är fortfarande en aluminiumfinish precis som silver- och guld-varianterna samt den vanliga svarta färgen. De röda utgåvorna finns att köpa med antingen 128 eller 256 gigabyte lagringsutrymme. De kostar lika mycket som tidigare modeller nämligen 8 595 kronor eller 9 696 kronor för Iphone 7, och 9 895 kronor eller 10 995 kronor för Iphone 7 Plus.

Iphone 7 Product Red och Iphone 7 Plus Product Red börjar säljas nu på fredag, 24 mars.

Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.