Apple släpper röd variant av Iphone 7

Apple har lanserat en röd utgåva av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, som en del av kampanjen Product Red.

Som det tidigare ryktats har Apple lanserat en röd utgåva av #Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Den nya versionen är en del av kampanjen Product Red, där en del av intäkterna går till kampen mot aids.

Förutom färgen är det inget som skiljer den nya utgåvan från de tidigare, och det är fortfarande en aluminiumfinish precis som silver- och guld-varianterna samt den vanliga svarta färgen. De röda utgåvorna finns att köpa med antingen 128 eller 256 gigabyte lagringsutrymme. De kostar lika mycket som tidigare modeller nämligen 8 595 kronor eller 9 696 kronor för Iphone 7, och 9 895 kronor eller 10 995 kronor för Iphone 7 Plus.

Iphone 7 Product Red och Iphone 7 Plus Product Red börjar säljas nu på fredag, 24 mars.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.