Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples nätbutik är stängd

Apple har tillfälligt stängt sin nätbutik, vilket väcker förhoppningar om uppdaterade produkter.

#Apple brukar enligt tradition stänga sin nätbutik under några timmar i samband med att de släpper nya eller uppdaterade produkter. Troligtvis handlar detta mer om marknadsföring och att kunder inte av misstag ska köpa gamla produkter precis innan nya släpps, snarare än på grund av tekniska orsaker.

Apple meddelade under gårdagen att butiken skulle stängas ned under en tid idag för underhåll. Nu är butiken mycket riktigt stängd, och trots förvarningen finns visst hopp om att något nytt kommer finnas där när den väl öppnar igen.

Det som talar för detta är exempelvis att Apple använder samma textmeddelande som vanligt när butiken är stängd, vilket antyder att nya produkter är i antågande. 99mac kommer att bevaka butiken och självklart rapportera om alla eventuella nyheter.

Vad tror du? Kommer det nya Apple-prylar idag?

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.