Apples nätbutik är stängd

Apple har tillfälligt stängt sin nätbutik, vilket väcker förhoppningar om uppdaterade produkter.

#Apple brukar enligt tradition stänga sin nätbutik under några timmar i samband med att de släpper nya eller uppdaterade produkter. Troligtvis handlar detta mer om marknadsföring och att kunder inte av misstag ska köpa gamla produkter precis innan nya släpps, snarare än på grund av tekniska orsaker.

Apple meddelade under gårdagen att butiken skulle stängas ned under en tid idag för underhåll. Nu är butiken mycket riktigt stängd, och trots förvarningen finns visst hopp om att något nytt kommer finnas där när den väl öppnar igen.

Det som talar för detta är exempelvis att Apple använder samma textmeddelande som vanligt när butiken är stängd, vilket antyder att nya produkter är i antågande. 99mac kommer att bevaka butiken och självklart rapportera om alla eventuella nyheter.

Vad tror du? Kommer det nya Apple-prylar idag?

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.

Apple har länge utvecklat en bildskärm baserad på tekniken micro-LED, och den är nu redo att integreras i nästa Apple Watch.