Rykte: Nästa Iphone kan likna den första

Årets jubileums-Iphone kan bli en hommage till den första modellen från 2007 med sin markant välvda baksida.

Nästa #Iphone kan bli en hyllning till den första designen från 2007. Den koreanska nyhetssidan Etnews [Google-översatt] uppger att nästa Iphone kommer bli en mobil med en "vattendroppsdesign". De hänvisar till anonyma källor i tillverkningsledet.

Telefonen kommer därmed få en form som till stor del påminner om den första Iphone. Telefonen kommer vara välvd båda på fram- och baksida. Telefonens baksida kommer dock enligt de nya ryktena ha en mer dramatiskt välvd form än framsidan. Framsidan kommer däremot inte vara någon Edge-variant i stil med Samsung Galaxy S7 Edge.

Detta rykte går delvis emot tidigare uppgifter som indikerat att nästa Iphone snarare kommer likna Iphone 4 vars formspråk är betydligt mer rakt, med sin metallram och glaschassi. Dock har det tidigare cirkulerat rykten som säger att glaset kommer vara något välvt både på fram- och baksida.

Kommentarer
1 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.