Rykte: Nästa Iphone kan likna den första

Årets jubileums-Iphone kan bli en hommage till den första modellen från 2007 med sin markant välvda baksida.

Nästa #Iphone kan bli en hyllning till den första designen från 2007. Den koreanska nyhetssidan Etnews [Google-översatt] uppger att nästa Iphone kommer bli en mobil med en "vattendroppsdesign". De hänvisar till anonyma källor i tillverkningsledet.

Telefonen kommer därmed få en form som till stor del påminner om den första Iphone. Telefonen kommer vara välvd båda på fram- och baksida. Telefonens baksida kommer dock enligt de nya ryktena ha en mer dramatiskt välvd form än framsidan. Framsidan kommer däremot inte vara någon Edge-variant i stil med Samsung Galaxy S7 Edge.

Detta rykte går delvis emot tidigare uppgifter som indikerat att nästa Iphone snarare kommer likna Iphone 4 vars formspråk är betydligt mer rakt, med sin metallram och glaschassi. Dock har det tidigare cirkulerat rykten som säger att glaset kommer vara något välvt både på fram- och baksida.

Kommentarer
1 svar

Efter att en hackergrupp hotat att radera hundratals miljoner IOS-enheter svarar nu Apple med ett officiellt uttalande.

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

Efter att ha höjts till skyarna rasar nu aktien för Fingeprint Cards AB, efter att företaget varnat för ett ännu sämre kvartal än väntat.

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

Det är inte helt lätt att veta hur och var du avslutar prenumerationer i Itunes och App Store, men oroa dig inte! 99mac kommer till undsättning.

99macs redaktör försöker tolka Apple, och frågar sig vad som hände med det förväntade mars-eventet. Kommer det i april, eller blir det inget? Och var är Ipad Pro?