Rykte: Nästa Iphone kan likna den första

Årets jubileums-Iphone kan bli en hommage till den första modellen från 2007 med sin markant välvda baksida.

Nästa #Iphone kan bli en hyllning till den första designen från 2007. Den koreanska nyhetssidan Etnews [Google-översatt] uppger att nästa Iphone kommer bli en mobil med en "vattendroppsdesign". De hänvisar till anonyma källor i tillverkningsledet.

Telefonen kommer därmed få en form som till stor del påminner om den första Iphone. Telefonen kommer vara välvd båda på fram- och baksida. Telefonens baksida kommer dock enligt de nya ryktena ha en mer dramatiskt välvd form än framsidan. Framsidan kommer däremot inte vara någon Edge-variant i stil med Samsung Galaxy S7 Edge.

Detta rykte går delvis emot tidigare uppgifter som indikerat att nästa Iphone snarare kommer likna Iphone 4 vars formspråk är betydligt mer rakt, med sin metallram och glaschassi. Dock har det tidigare cirkulerat rykten som säger att glaset kommer vara något välvt både på fram- och baksida.

Kommentarer
1 svar

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.

Apple har länge utvecklat en bildskärm baserad på tekniken micro-LED, och den är nu redo att integreras i nästa Apple Watch.