Rykte: Nästa Surface Book blir vanlig laptop

Microsofts hybrid Surface Book ryktas få en uppföljare, som dock blir en mer traditionell bärbar dator.

Hybridkonceptet, där surfplatta och bärbar dator slås samman till en produkt, har framförallt varit ett fenomen i Microsofts ekosystem, då operativsystemet Windows 10 körs både på plattor och vanliga datorer. Flaggskeppet vad gäller hybrider är troligtvis Microsofts egen #Surface Book som nyligen lanserats i Sverige och testades av 99mac.

Rykten om nästa version av Surface Book cirkulerar som bäst, och enligt en rapport från Digitimes kommer #Microsoft att överge två i ett-konceptet för att istället satsa på en mer traditionell bärbar dator. Rapporten hänvisar till källor inom Microsofts leverantörskedja, som också uppger att Surface Book 2 kommer att kosta mindre än dagens modeller. Den nya datorn uppges vidare redan vara i produktion, och spås dyka upp nu i mars eller april.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!