Rykte: Nästa Surface Book blir vanlig laptop

Microsofts hybrid Surface Book ryktas få en uppföljare, som dock blir en mer traditionell bärbar dator.

Hybridkonceptet, där surfplatta och bärbar dator slås samman till en produkt, har framförallt varit ett fenomen i Microsofts ekosystem, då operativsystemet Windows 10 körs både på plattor och vanliga datorer. Flaggskeppet vad gäller hybrider är troligtvis Microsofts egen #Surface Book som nyligen lanserats i Sverige och testades av 99mac.

Rykten om nästa version av Surface Book cirkulerar som bäst, och enligt en rapport från Digitimes kommer #Microsoft att överge två i ett-konceptet för att istället satsa på en mer traditionell bärbar dator. Rapporten hänvisar till källor inom Microsofts leverantörskedja, som också uppger att Surface Book 2 kommer att kosta mindre än dagens modeller. Den nya datorn uppges vidare redan vara i produktion, och spås dyka upp nu i mars eller april.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.