Zane Lowes framträdande på SXSW

Apple Music-profilen Zane Lowe talade nyligen på festivalen SXSW, och nu finns en video tillgänglig med hela framträdandet.

Zane Lowe arbetade tidigare på BBC, men började hos Apple i samband med lanseringen av Apple Music. Lowe är nu kreativ chef för musiktjänsten, och en av tre ankare i radiokanalen Beats 1.

Nyligen avslutades årets upplaga av festivalen #SXSW (South by Soutwest), som behandlar musik, film och interaktiva medier. En av gästerna i musikdelen var just Lowe, som höll en keynote-presentation där han bland annat pratade om hur musiken förvandlat honom som person och och de stora förändringar som skett i musikbranschen.

Hela framträdandet är på 45 minuter, och går nu att se på Youtube i videon ovan.

Skriven av Jakob Nilsson

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.