Zane Lowes framträdande på SXSW

Apple Music-profilen Zane Lowe talade nyligen på festivalen SXSW, och nu finns en video tillgänglig med hela framträdandet.

Zane Lowe arbetade tidigare på BBC, men började hos Apple i samband med lanseringen av Apple Music. Lowe är nu kreativ chef för musiktjänsten, och en av tre ankare i radiokanalen Beats 1.

Nyligen avslutades årets upplaga av festivalen #SXSW (South by Soutwest), som behandlar musik, film och interaktiva medier. En av gästerna i musikdelen var just Lowe, som höll en keynote-presentation där han bland annat pratade om hur musiken förvandlat honom som person och och de stora förändringar som skett i musikbranschen.

Hela framträdandet är på 45 minuter, och går nu att se på Youtube i videon ovan.

Skriven av Jakob Nilsson

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.