Zane Lowes framträdande på SXSW

Apple Music-profilen Zane Lowe talade nyligen på festivalen SXSW, och nu finns en video tillgänglig med hela framträdandet.

Zane Lowe arbetade tidigare på BBC, men började hos Apple i samband med lanseringen av Apple Music. Lowe är nu kreativ chef för musiktjänsten, och en av tre ankare i radiokanalen Beats 1.

Nyligen avslutades årets upplaga av festivalen #SXSW (South by Soutwest), som behandlar musik, film och interaktiva medier. En av gästerna i musikdelen var just Lowe, som höll en keynote-presentation där han bland annat pratade om hur musiken förvandlat honom som person och och de stora förändringar som skett i musikbranschen.

Hela framträdandet är på 45 minuter, och går nu att se på Youtube i videon ovan.

Skriven av Jakob Nilsson

Efter en tids vardagsanvändning kan 99mac konstatera att Apples nya grundmodell av Ipad levererar stort när det gäller batteritid, men den överraskar inte.

Stockholms landsting har slagit fast att digitala tjänster ska vara en garanterad möjlighet hos alla vårdgivare i länet framöver.

Svenska Spotify köper upp ännu ett företag, nämligen Niland som utvecklar AI-teknik för musikrekommendationer och sökning.

Bilder på vad som påstås vara gjutformar för Apples kommande Iphone-modeller har dykt upp på den kinesiska mikrobloggen Weibo.

Apples förlängda garantiprogram för grafikproblem som drabbat Macbook Pro från 2011 gäller inte längre, meddelar företaget.

Macstories fantiserar om ny funktionalitet till Ipad i en tre minuter lång konceptvideo för IOS 11.