Zane Lowes framträdande på SXSW

Apple Music-profilen Zane Lowe talade nyligen på festivalen SXSW, och nu finns en video tillgänglig med hela framträdandet.

Zane Lowe arbetade tidigare på BBC, men började hos Apple i samband med lanseringen av Apple Music. Lowe är nu kreativ chef för musiktjänsten, och en av tre ankare i radiokanalen Beats 1.

Nyligen avslutades årets upplaga av festivalen #SXSW (South by Soutwest), som behandlar musik, film och interaktiva medier. En av gästerna i musikdelen var just Lowe, som höll en keynote-presentation där han bland annat pratade om hur musiken förvandlat honom som person och och de stora förändringar som skett i musikbranschen.

Hela framträdandet är på 45 minuter, och går nu att se på Youtube i videon ovan.

Skriven av Jakob Nilsson

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!