fredagsvideo

Inte alltid kul att vara cool

Att lära sig ny teknik är inte alla gånger en fröjd, och ibland avslöjas massa pinsamma hemligheter på köpet.

Att ligga i bräschen för att ha det nya inom teknologisk utveckling är inte alltid helt enkelt. Ovana och barnsjukdomar kan leda till en hel del frustration, pannveck och förstörda produkter. Jobbigast kanske är om någon tittar på dig samtidigt som du tappert försöker förstå hur den nya skitgrejen som aldrig vill samarbeta egentligen funkar.

Denna veckas #fredagsvideo visar på ett humoristiskt sätt frustrationen som kan uppstå när en försöker behärska ny teknik. Vilka barnsjukdomar kan ha funnits när datorerna i science fiction-äventyret Minority Report först började användas? Hur skulle datorerna göra sig på jobbmöten? Inte stålande enligt Collage Humors video.

Kommentarer
1 svar

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.

Pokémon Go blir inte det sista spelet som låter dig leka med fantasirika kreatur i telefonen. Magikarp Jump är den senaste titeln till IOS och Android.

Den sänkta ljudnivån innebär att Spotify nu ligger på samma nivå som Tidal och Youtube, något som hyllas av ljudfantaster.

En ansökan från Apple till den amerikanska kommunikationsmyndigheten avslöjar att företaget börjat testköra mobila höghastighetsuppkopplingar.