fredagsvideo

Inte alltid kul att vara cool

Att lära sig ny teknik är inte alla gånger en fröjd, och ibland avslöjas massa pinsamma hemligheter på köpet.

Att ligga i bräschen för att ha det nya inom teknologisk utveckling är inte alltid helt enkelt. Ovana och barnsjukdomar kan leda till en hel del frustration, pannveck och förstörda produkter. Jobbigast kanske är om någon tittar på dig samtidigt som du tappert försöker förstå hur den nya skitgrejen som aldrig vill samarbeta egentligen funkar.

Denna veckas #fredagsvideo visar på ett humoristiskt sätt frustrationen som kan uppstå när en försöker behärska ny teknik. Vilka barnsjukdomar kan ha funnits när datorerna i science fiction-äventyret Minority Report först började användas? Hur skulle datorerna göra sig på jobbmöten? Inte stålande enligt Collage Humors video.

Kommentarer
1 svar

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.

Uber samlade information från kunders Iphone-enheter, och försökte dölja detta från Apple enligt en artikel i New York Times.