fredagsvideo

Inte alltid kul att vara cool

Att lära sig ny teknik är inte alla gånger en fröjd, och ibland avslöjas massa pinsamma hemligheter på köpet.

Att ligga i bräschen för att ha det nya inom teknologisk utveckling är inte alltid helt enkelt. Ovana och barnsjukdomar kan leda till en hel del frustration, pannveck och förstörda produkter. Jobbigast kanske är om någon tittar på dig samtidigt som du tappert försöker förstå hur den nya skitgrejen som aldrig vill samarbeta egentligen funkar.

Denna veckas #fredagsvideo visar på ett humoristiskt sätt frustrationen som kan uppstå när en försöker behärska ny teknik. Vilka barnsjukdomar kan ha funnits när datorerna i science fiction-äventyret Minority Report först började användas? Hur skulle datorerna göra sig på jobbmöten? Inte stålande enligt Collage Humors video.

Kommentarer
1 svar

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.