Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Billigare att äga en .se-domän

NIC-SE har tidigare tagit 313 kronor per år för en domän under .se. Från och med 1 januari 2004 kostar det 200 kronor inklusive moms.

Sedan den 1 januari i år har .se-domänen vuxit med cirka 100 000 domännamn till dagens drygt 205 000 stycken. Den stora kundtillströmningen kan främst förklaras genom de enklare regler för .se som infördes i våras samt möjligheten att registrera domännamn med å, ä, och ö från oktober i år.

- Tillströmningen av kunder möjliggör att priset kan sänkas utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller ambitioner. Vi vill fortsätta att säkra att .se förblir en av de mest stabila och driftsäkra toppdomänerna i världen med en god service till domännamnsinnehavarna, säger Östen Frånberg, II-stiftelsens ordförande.

Prissänkningen är ett led i II-stiftelsens ekonomiska strategi. Det nya priset gäller från januari 2004 och innefattar även nyregistreringar av domännamn.

- Det är vår förhoppning att prissänkningen ska få genomslag även hos .se:s ombud i de priser de erbjuder användarna för registrering av en .se-domän, säger Per-Olof Josefsson, VD för NIC-SE som driver .se domänen.

Det nya priset kommer att börja gälla för de innehavare som har en betalningsperiod som börjar den 1:a januari 2004. I och med det nya priset blir det även nya allmänna villkor. Dessa hittar ni på, http://www.nic-se.se/domaner/allmanna_villkor031014.shtml. Dessa allmänna villkor kommer att gälla fr.om 2004-01-01.

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.