Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Google Pixel får tre uppföljare

Efter förra årets Pixel och Pixel XL laddar Google upp med inte mindre än tre uppföljare i olika storlekar.

I höstas förra året lanserade #Google sina första helt egendesignade smarta mobiltelefoner i form av #Pixel och Pixel XL. Telefonerna har ännu inte släppts officiellt i Sverige, men intresset är stort för Google-mobilerna.

Föga förvånande planeras uppföljare till Pixel, och enligt uppgifter arbetar Google på inte mindre än tre kommande modeller som ska ersätta dagens Pixel-telefoner. I en rapport uppger Android Police att kodnamnet för två Pixel-uppföljare är Walleye och Muskie, där den sistnämnda är den större modellen. Båda namnen kommer från nordamerikanska insjöfiskar, men ytterst lite annan information om telefonerna är kända.

Till dessa två lägger Droid Life en tredje enhet med kodnamnet Taimen. Även detta är namnet på en fisk, och är en tradition som Google tidigare använt på olika Nexus-enheter. Även för denna modell saknas konkreta detaljer, men enligt en källa kommer skärmstorleken att vara ännu större än de två andra modellerna. Enligt samma källa är det dock fråga om en telefon, och inte en Pixel-surfplatta eller hybridenhet.

Till listan över saker vi inte vet kan också läggas när dessa nya Pixel-telefoner lanseras, och om de får en svensk lansering.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.