Rykte: Google Pixel får tre uppföljare

Efter förra årets Pixel och Pixel XL laddar Google upp med inte mindre än tre uppföljare i olika storlekar.

I höstas förra året lanserade #Google sina första helt egendesignade smarta mobiltelefoner i form av #Pixel och Pixel XL. Telefonerna har ännu inte släppts officiellt i Sverige, men intresset är stort för Google-mobilerna.

Föga förvånande planeras uppföljare till Pixel, och enligt uppgifter arbetar Google på inte mindre än tre kommande modeller som ska ersätta dagens Pixel-telefoner. I en rapport uppger Android Police att kodnamnet för två Pixel-uppföljare är Walleye och Muskie, där den sistnämnda är den större modellen. Båda namnen kommer från nordamerikanska insjöfiskar, men ytterst lite annan information om telefonerna är kända.

Till dessa två lägger Droid Life en tredje enhet med kodnamnet Taimen. Även detta är namnet på en fisk, och är en tradition som Google tidigare använt på olika Nexus-enheter. Även för denna modell saknas konkreta detaljer, men enligt en källa kommer skärmstorleken att vara ännu större än de två andra modellerna. Enligt samma källa är det dock fråga om en telefon, och inte en Pixel-surfplatta eller hybridenhet.

Till listan över saker vi inte vet kan också läggas när dessa nya Pixel-telefoner lanseras, och om de får en svensk lansering.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!