Snygga konceptbilder av Iphone 8

Många entusiaster skapar konceptbilder av kommande Iphone. Här är några av koncepten.

Rykteskarusellen för årets modeller av #Iphone har varit igång sedan i princip dagen efter att Iphone 7 och 7 Plus lanserades förra året. Som alltid kryllar internet också av entusiaster som gör konceptbilder och videor baserade på förhandsuppgifterna. Nu har Macrumors samlat ihop de läckraste konceptbilderna. Det bör understrykas att dessa inte nödvändigtvis är representativa för hur telefonen kommer se utan baseras på rykten och privatpersoners gissningar.

Designern Gabor Balogh har publicerat ett förslag på hur #Apples premiummodell ska se ut. Skärmen går från kant till kant och har en virtuell menyrad i telefonens nedre kant. Menyraden är dynamisk och ikonerna skiftar beroende på vilken app du är inne i.

UX designern Vianney le Masne har gjort en konceptvideo, också av den omtalade premiummodellen. Förutom en virtuell hemknapp visar Vianney le Masne upp sin tolkning av det eftertraktade mörka läget i IOS. Hon presenterar hur hon tror att det mörka läget kommer se ut på premiummodellen med OLED-skärm. Konceptet presenteras på en mobil med en skärm som praktiskt taget täcker hela framsidan. I övrigt går det inte att se nämnvärt mycket om telefonens formfaktor.

Arthur Reis presenterar i en video publicerad av Youtube-kanalen Conceptsiphone en lång rad förväntade uppdateringar såsom skärm från kant till kant, ett glaschassi med metallram, ny design för högtalare, två kameror på både bak- och framsida och något som nästan ser ut som en USB Type-C-anslutning. Reis ger även sitt eget förslag på hur den trådlösa laddningen av Iphone kan se ut. Om du vill slippa se reklam mitt i klippet hoppa över sekvensen 1:42-2:20.

Sahanan Yogarasa, som också publicerat sin konceptvideo på Conceptsiphone, uppvisar en lite annan vision än många andra. Skärmen går från kant till kant men det finns fortfarande kvar en ram på telefonens kortsidor och det ser ut som att det fortfarande finna en fysisk hemknapp. Högtalarna är något uppdaterade, baksidan är avsevärt rundad och kameran är placerad högt upp i mitten av telefonen. Dessutom kommer telefonen i flera olika färger som rött och blått.

Slutligen har designern AIHasan Husni publicerat konceptbilder som tar till vara på ryktena om välvda kanter. Han ger även sitt förslag på hur det mörka läget kommer se ut och har precis som Sahanan försett mobilen med en ram i nedre- och ovankant.

Vilka konceptbilder tyckte ni bäst om, vilka tror ni kommer ni kommer bli verklighet och vilka är helt uppåt väggarna?

Kommentarer
1 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!