Apple tar bort Withings från sin webbplats

Apples nya webbsida om Homekit-produkter saknar Nokia-ägda Withings, som stämt Apple för patentintrång.

Förra veckan skrev vi om en ny avdelning på Apples webbplats som uppmärksammar det smarta hemmet och produkter med stöd för Homekit. Sammanlagt visas över hundra kompatibla produkter. En tillverkare saknas dock, nämligen Withings, som ägs av Nokia.

#Withings köptes av #Nokia under förra året, och nyligen rapporterades att företagets produktsortiment av smarta hemmet-prylar skulle börja få Nokias egen märkning. Withings uppdaterade nyligen sin övervakningskamera Home Plus med stöd för Homekit.

Redan i december rensade dock #Apple bort Withings produkter från sin nätbutik. Anledningen är troligtvis den stämningsansökan för patentintrång som Nokia lämnade in mot Apple i december.

Kommentarer
1 svar

För alla som använder Chrome eller Googles sökapp i Android går det nu att få en förhandsvisning av Youtube-klipp.

Leveranstiden minskar nu ytterligare för att få hem de trådlösa hörlurarna Airpods från Apples nätbutik. Köpsugna spekulanter behöver nu vänta blott ett par veckor på att få hem sina exemplar.

Google kan ha ett par smarta hörlurar likt Apples Airpods på gång. Lite snokande i en betaversion av en Google-app bjuder på referenser till ett par hörlurar med Google Assistant.

Googles nästa version av Android kommer som rykten har påstått att döpas efter den välkända kakan Oreo.

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.