Dela favoritvideor med Uptime

Google har gjort en IOS-app för personer som vill kolla på Youtube-videos tillsammans men på distans.

#Google är kända för att låta sina medarbetare ägna 20 procent av arbetstiden åt egna projekt. Hittills har det resulterat i Gmail, Google Maps och Googles egen marknadsföringsplattform Adsense. Nu har Google lanserat en ny app som är resultatet av just dessa 20 procent egentid, rapporterar 9to5 Mac.

Appen heter Uptime och är en app för att kolla på Youtube-videos tillsammans men på distans. Utöver att kolla tillsammans kan du kommentera videoklipp och ge reaktioner på innehållet. Du kan även dagligen få tips om dina kompisars favoritvideos.

Än så länge finns appen endast till #IOS och bara i amerikanska App Store. Den stöder dock ett stort antal språk, bland annat svenska så det går att anta att appen kommer till Sverige framöver.

Skulle du använda tjänsten om den fanns i Sverige?

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!