Googles smarta jacka lanseras i höst

Under den pågående mässan SXSW har den av Google och Levi's samutvecklade smarta jeansjackan fått ett lanseringsdatum och en prislapp.

Som 99mac tidigare har rapporterat om samarbetar Google och Levi's för att lansera en smart jacka. Jackan består av konduktiva trådar invävda i jeanstyget och en löstagbar blåtandsmanschett som paras till en smart mobiltelefon. Användaren kan sedan via svepgester över tyget göra saker som att svara i telefon eller byta låt. Det kanske främsta försäljningsargumentet är att dessa gester kan utföras utan att utövaren behöver släppa uppsikten över trafiken.

Under den pågående mässan SXSW avslöjas att den smarta jackan lanseras i höst till en kostnad av 350 dollar (motsvarande cirka 3 500 kronor).

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
2 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!