Googles smarta jacka lanseras i höst

Under den pågående mässan SXSW har den av Google och Levi's samutvecklade smarta jeansjackan fått ett lanseringsdatum och en prislapp.

Som 99mac tidigare har rapporterat om samarbetar Google och Levi's för att lansera en smart jacka. Jackan består av konduktiva trådar invävda i jeanstyget och en löstagbar blåtandsmanschett som paras till en smart mobiltelefon. Användaren kan sedan via svepgester över tyget göra saker som att svara i telefon eller byta låt. Det kanske främsta försäljningsargumentet är att dessa gester kan utföras utan att utövaren behöver släppa uppsikten över trafiken.

Under den pågående mässan SXSW avslöjas att den smarta jackan lanseras i höst till en kostnad av 350 dollar (motsvarande cirka 3 500 kronor).

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
2 svar

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.