Googles smarta jacka lanseras i höst

Under den pågående mässan SXSW har den av Google och Levi's samutvecklade smarta jeansjackan fått ett lanseringsdatum och en prislapp.

Som 99mac tidigare har rapporterat om samarbetar Google och Levi's för att lansera en smart jacka. Jackan består av konduktiva trådar invävda i jeanstyget och en löstagbar blåtandsmanschett som paras till en smart mobiltelefon. Användaren kan sedan via svepgester över tyget göra saker som att svara i telefon eller byta låt. Det kanske främsta försäljningsargumentet är att dessa gester kan utföras utan att utövaren behöver släppa uppsikten över trafiken.

Under den pågående mässan SXSW avslöjas att den smarta jackan lanseras i höst till en kostnad av 350 dollar (motsvarande cirka 3 500 kronor).

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
2 svar

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.