Louis Vuitton lanserar jättedyra Iphone-skal

Franska lyxvarutillverkaren Louis Vuitton ger sig in i marknaden för Iphone-skal med väl tilltagna prislappar.

Franska Louis Vuitton är kanske mest känt för sina lyxiga väskor, men har nu valt att även ge sig in i nischmarknaden för dyra Iphone-skal. Produkten som de har valt att kalla för Eye-Trunk erbjuds endast för Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och kostar i sitt enklaste utförande 1 180 dollar (cirka 12 000 kronor).

Dyrast i gänget är designen Golden Crocodile till Iphone 7 Plus, som går loss på 5 500 dollar (cirka 55 000 kronor). Den tilltänkta målgruppen har troligtvis inga problem med att kassera skalet när nästa Iphone släpps om cirka ett halvår.

Hur mycket är du villig att betala för ett Iphone-fodral?

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
2 svar

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.

Fulkultur dyker ner i de två första Terminator-filmerna, och utreder massproduktionen av Arnold-liknande mördarrobotar, samt tidsresans logik och konsten att göra en bra actionfilm.