Galaxy S8 fastnar på film igen

En kort video som påstås visa ett exemplar av den kommande mobilen Samsung Galaxy S8 har dykt upp på nätet.

Samsungs kommande mobiltelefon #Galaxy S8 väntas presenteras under ett event 29 mars i New York. En hel del uppgifter och flera bilder på telefonen har dock redan läckt ut, och den verkar även ha fastnat på video.

Förra månaden dök några korta filmer upp på Youtube som uppgavs visa en fungerande S8, vilket rapporterades av 9to5google. Nu har ännu en video släppts, och den här gången visas en enhet som inte är igång men som tycks vara ett tidigt exemplar av Galaxy S8. Baksidan av enheten har en etikett märkt "konfidentiellt", och att den inte får fotograferas.

Även tekniska specifikationer för Galaxy S8 har i stort sett läckt ut på förhand. Telefonen väntas ha en Snapdragon 835-processor från Qualcomm, och bildskärmen kommer att täcka nästan hela framsidan.

Kommentarer
2 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.