Galaxy S8 fastnar på film igen

En kort video som påstås visa ett exemplar av den kommande mobilen Samsung Galaxy S8 har dykt upp på nätet.

Samsungs kommande mobiltelefon #Galaxy S8 väntas presenteras under ett event 29 mars i New York. En hel del uppgifter och flera bilder på telefonen har dock redan läckt ut, och den verkar även ha fastnat på video.

Förra månaden dök några korta filmer upp på Youtube som uppgavs visa en fungerande S8, vilket rapporterades av 9to5google. Nu har ännu en video släppts, och den här gången visas en enhet som inte är igång men som tycks vara ett tidigt exemplar av Galaxy S8. Baksidan av enheten har en etikett märkt "konfidentiellt", och att den inte får fotograferas.

Även tekniska specifikationer för Galaxy S8 har i stort sett läckt ut på förhand. Telefonen väntas ha en Snapdragon 835-processor från Qualcomm, och bildskärmen kommer att täcka nästan hela framsidan.

Kommentarer
2 svar

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.

Fulkultur dyker ner i de två första Terminator-filmerna, och utreder massproduktionen av Arnold-liknande mördarrobotar, samt tidsresans logik och konsten att göra en bra actionfilm.