Galaxy S8 fastnar på film igen

En kort video som påstås visa ett exemplar av den kommande mobilen Samsung Galaxy S8 har dykt upp på nätet.

Samsungs kommande mobiltelefon #Galaxy S8 väntas presenteras under ett event 29 mars i New York. En hel del uppgifter och flera bilder på telefonen har dock redan läckt ut, och den verkar även ha fastnat på video.

Förra månaden dök några korta filmer upp på Youtube som uppgavs visa en fungerande S8, vilket rapporterades av 9to5google. Nu har ännu en video släppts, och den här gången visas en enhet som inte är igång men som tycks vara ett tidigt exemplar av Galaxy S8. Baksidan av enheten har en etikett märkt "konfidentiellt", och att den inte får fotograferas.

Även tekniska specifikationer för Galaxy S8 har i stort sett läckt ut på förhand. Telefonen väntas ha en Snapdragon 835-processor från Qualcomm, och bildskärmen kommer att täcka nästan hela framsidan.

Kommentarer
2 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!