Galaxy S8 fastnar på film igen

En kort video som påstås visa ett exemplar av den kommande mobilen Samsung Galaxy S8 har dykt upp på nätet.

Samsungs kommande mobiltelefon #Galaxy S8 väntas presenteras under ett event 29 mars i New York. En hel del uppgifter och flera bilder på telefonen har dock redan läckt ut, och den verkar även ha fastnat på video.

Förra månaden dök några korta filmer upp på Youtube som uppgavs visa en fungerande S8, vilket rapporterades av 9to5google. Nu har ännu en video släppts, och den här gången visas en enhet som inte är igång men som tycks vara ett tidigt exemplar av Galaxy S8. Baksidan av enheten har en etikett märkt "konfidentiellt", och att den inte får fotograferas.

Även tekniska specifikationer för Galaxy S8 har i stort sett läckt ut på förhand. Telefonen väntas ha en Snapdragon 835-processor från Qualcomm, och bildskärmen kommer att täcka nästan hela framsidan.

Kommentarer
2 svar

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.