Jakob gästar FZ

99mac:s Jakob Nilsson hoppar in i livesändning på FZ för att prata om Nintendos nya spelkonsol Switch.

Det råder viss Nintendo-feber på Geeks. Idag släpps den nya spelkonsolen Nintendo Switch, och många som förhandsbokat har kunnat hämta ut sina nya maskiner. 99mac:s Jakob Nilsson har inofficiellt blivit utsedd till Zelda-expert, och gästar därför Calle Johansson-Sundelius från FZ i ett litet videosnack om nya Nintendo Switch.

Livesändningen sparas också för att ses i efterhand, och det passar väl bra som #fredagsvideo denna stora Nintendo-dag?

Trevlig helg!

Kommentarer
2 svar

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.

Fulkultur dyker ner i de två första Terminator-filmerna, och utreder massproduktionen av Arnold-liknande mördarrobotar, samt tidsresans logik och konsten att göra en bra actionfilm.