Spotify når 50 miljoner betalande

Musiktjänsten Spotify har nu 50 miljoner betalande användare, en ordentlig ökning från 40 miljoner i september förra året.

I den hårda konkurrensen mellan strömmande musiktjänster har både #Spotify och Apple Music vuxit snabbt det senaste året. I december uppgav Apple att deras tjänst nått 20 miljoner användare, och nu bekräftar Spotify att milstolpen 50 miljoner betalande användare nåtts.

Det är en markant ökning från september förra året, när siffran 40 miljoner betalande rapporterades. Tidigare i veckan rapporterade 99mac också uppgifter om att Spotify planerar att lansera ett hifi-abonnemang med musik i lossless-kvalitet.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.