Spotify når 50 miljoner betalande

Musiktjänsten Spotify har nu 50 miljoner betalande användare, en ordentlig ökning från 40 miljoner i september förra året.

I den hårda konkurrensen mellan strömmande musiktjänster har både #Spotify och Apple Music vuxit snabbt det senaste året. I december uppgav Apple att deras tjänst nått 20 miljoner användare, och nu bekräftar Spotify att milstolpen 50 miljoner betalande användare nåtts.

Det är en markant ökning från september förra året, när siffran 40 miljoner betalande rapporterades. Tidigare i veckan rapporterade 99mac också uppgifter om att Spotify planerar att lansera ett hifi-abonnemang med musik i lossless-kvalitet.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.