Iphone SE returneras från återförsäljare

Apples nygamla telefonmodell Iphone SE kan stå inför en mindre uppdatering, och nu har en amerikansk affärskedja returnerat sitt lager av telefoner.

#Iphone SE lanserades i mars 2016 som ett alternativ för alla som sökte efter bra prestanda i en smidig formfaktor. Enligt uppgifter till Macrumors har nu den amerikanska detaljhandelskedjan Target beordrat att en del av inventariet av Iphone SE ska skickas tillbaka till #Apple.

Ingen anledning till beslutet uppges, men det kan tänkas ha ett samband med det ryktade marsevent som 99mac tidigare har rapporterat om. Även om hårdvaran i stort inte uppdateras, är det fullt möjligt att lagringsutrymmet ökas från de befintliga 16 och 64 gigabyte till 32 och 128 gigabyte ihop med en eventuell prisjustering. Även detta har det ryktats om tidigare.

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.