Iphone SE returneras från återförsäljare

Apples nygamla telefonmodell Iphone SE kan stå inför en mindre uppdatering, och nu har en amerikansk affärskedja returnerat sitt lager av telefoner.

#Iphone SE lanserades i mars 2016 som ett alternativ för alla som sökte efter bra prestanda i en smidig formfaktor. Enligt uppgifter till Macrumors har nu den amerikanska detaljhandelskedjan Target beordrat att en del av inventariet av Iphone SE ska skickas tillbaka till #Apple.

Ingen anledning till beslutet uppges, men det kan tänkas ha ett samband med det ryktade marsevent som 99mac tidigare har rapporterat om. Även om hårdvaran i stort inte uppdateras, är det fullt möjligt att lagringsutrymmet ökas från de befintliga 16 och 64 gigabyte till 32 och 128 gigabyte ihop med en eventuell prisjustering. Även detta har det ryktats om tidigare.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!