Iphone SE returneras från återförsäljare

Apples nygamla telefonmodell Iphone SE kan stå inför en mindre uppdatering, och nu har en amerikansk affärskedja returnerat sitt lager av telefoner.

#Iphone SE lanserades i mars 2016 som ett alternativ för alla som sökte efter bra prestanda i en smidig formfaktor. Enligt uppgifter till Macrumors har nu den amerikanska detaljhandelskedjan Target beordrat att en del av inventariet av Iphone SE ska skickas tillbaka till #Apple.

Ingen anledning till beslutet uppges, men det kan tänkas ha ett samband med det ryktade marsevent som 99mac tidigare har rapporterat om. Även om hårdvaran i stort inte uppdateras, är det fullt möjligt att lagringsutrymmet ökas från de befintliga 16 och 64 gigabyte till 32 och 128 gigabyte ihop med en eventuell prisjustering. Även detta har det ryktats om tidigare.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.