Nintendofeber

FZ testar Nintendo Switch, och Zelda

99mac vill tipsa om syskonsajten FZ:s recensioner av både Nintendos nya spelkonsol Switch, och storspelet The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

På fredag 3 mars lanserar #Nintendo sin nya spelkonsol #Switch, och förväntningarna är stora. 99mac:s syskonsajt FZ är först i Sverige med ett test av den nya spelmaskinen.

FZ hittar mycket att tycka om, så som att konsolen är lättanvänd och har imponerande smidig hårdvara. Tillgången på spel är däremot den stora nackdelen, åtminstone så här i början. Läs FZ:s intryck och åsikter om Nintendo Switch.

Ett av de få riktigt stora lanseringsspelen är The Legend of Zelda: Breath of the Wild, och självklart har FZ testat även detta. Hur väl håller denna nya del mot övriga delar i serien, som ofta prisats för sin höga kvalitet. Detta går också att läsa om på FZ.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!