Nintendofeber

FZ testar Nintendo Switch, och Zelda

99mac vill tipsa om syskonsajten FZ:s recensioner av både Nintendos nya spelkonsol Switch, och storspelet The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

På fredag 3 mars lanserar #Nintendo sin nya spelkonsol #Switch, och förväntningarna är stora. 99mac:s syskonsajt FZ är först i Sverige med ett test av den nya spelmaskinen.

FZ hittar mycket att tycka om, så som att konsolen är lättanvänd och har imponerande smidig hårdvara. Tillgången på spel är däremot den stora nackdelen, åtminstone så här i början. Läs FZ:s intryck och åsikter om Nintendo Switch.

Ett av de få riktigt stora lanseringsspelen är The Legend of Zelda: Breath of the Wild, och självklart har FZ testat även detta. Hur väl håller denna nya del mot övriga delar i serien, som ofta prisats för sin höga kvalitet. Detta går också att läsa om på FZ.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.