Nintendofeber

FZ testar Nintendo Switch, och Zelda

99mac vill tipsa om syskonsajten FZ:s recensioner av både Nintendos nya spelkonsol Switch, och storspelet The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

På fredag 3 mars lanserar #Nintendo sin nya spelkonsol #Switch, och förväntningarna är stora. 99mac:s syskonsajt FZ är först i Sverige med ett test av den nya spelmaskinen.

FZ hittar mycket att tycka om, så som att konsolen är lättanvänd och har imponerande smidig hårdvara. Tillgången på spel är däremot den stora nackdelen, åtminstone så här i början. Läs FZ:s intryck och åsikter om Nintendo Switch.

Ett av de få riktigt stora lanseringsspelen är The Legend of Zelda: Breath of the Wild, och självklart har FZ testat även detta. Hur väl håller denna nya del mot övriga delar i serien, som ofta prisats för sin höga kvalitet. Detta går också att läsa om på FZ.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.