Nintendofeber

FZ testar Nintendo Switch, och Zelda

99mac vill tipsa om syskonsajten FZ:s recensioner av både Nintendos nya spelkonsol Switch, och storspelet The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

På fredag 3 mars lanserar #Nintendo sin nya spelkonsol #Switch, och förväntningarna är stora. 99mac:s syskonsajt FZ är först i Sverige med ett test av den nya spelmaskinen.

FZ hittar mycket att tycka om, så som att konsolen är lättanvänd och har imponerande smidig hårdvara. Tillgången på spel är däremot den stora nackdelen, åtminstone så här i början. Läs FZ:s intryck och åsikter om Nintendo Switch.

Ett av de få riktigt stora lanseringsspelen är The Legend of Zelda: Breath of the Wild, och självklart har FZ testat även detta. Hur väl håller denna nya del mot övriga delar i serien, som ofta prisats för sin höga kvalitet. Detta går också att läsa om på FZ.

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.