Bild på Galaxy S8 läcker ut

En bild på vad som uppges vara Samsungs nya telefon Galaxy S8 har publicerats på Twitter, och tycks bekräfta många av förhandsryktena kring mobilen.

Evan Blass har vid ett flertal tillfällen publicerat information och bilder på kommande mobiltelefoner via Twitter. Nu är han tillbaka, och den här gången har en bild på Samsungs kommande flaggskeppsprodukt publicerats. Det är alltså #Galaxy S8, som enligt #Samsung själva kommer att presenteras 29 mars.

Bilden stämmer väl överens med den kontur av telefonen som Samsung lockade med under sitt event på MWC, och har i enlighet med rykten en mycket tunn ram på framsidan. Datumet på telefonen är också detsamma som Samsungs kommande event.

Kommentarer
3 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.