Bild på Galaxy S8 läcker ut

En bild på vad som uppges vara Samsungs nya telefon Galaxy S8 har publicerats på Twitter, och tycks bekräfta många av förhandsryktena kring mobilen.

Evan Blass har vid ett flertal tillfällen publicerat information och bilder på kommande mobiltelefoner via Twitter. Nu är han tillbaka, och den här gången har en bild på Samsungs kommande flaggskeppsprodukt publicerats. Det är alltså #Galaxy S8, som enligt #Samsung själva kommer att presenteras 29 mars.

Bilden stämmer väl överens med den kontur av telefonen som Samsung lockade med under sitt event på MWC, och har i enlighet med rykten en mycket tunn ram på framsidan. Datumet på telefonen är också detsamma som Samsungs kommande event.

Kommentarer
3 svar

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.