Bild på Galaxy S8 läcker ut

En bild på vad som uppges vara Samsungs nya telefon Galaxy S8 har publicerats på Twitter, och tycks bekräfta många av förhandsryktena kring mobilen.

Evan Blass har vid ett flertal tillfällen publicerat information och bilder på kommande mobiltelefoner via Twitter. Nu är han tillbaka, och den här gången har en bild på Samsungs kommande flaggskeppsprodukt publicerats. Det är alltså #Galaxy S8, som enligt #Samsung själva kommer att presenteras 29 mars.

Bilden stämmer väl överens med den kontur av telefonen som Samsung lockade med under sitt event på MWC, och har i enlighet med rykten en mycket tunn ram på framsidan. Datumet på telefonen är också detsamma som Samsungs kommande event.

Kommentarer
3 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!