Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac öppnar två nya forum

Vi har lyssnat på medlemmarnas önskemål och idag öppnar vi två nya forum: Switcher och UNIX.

I vårt Switcherforum kommer vi samla nybörjarfrågor ifrån nyblivna Macägare och på sikt bygga upp ett stort FAQ-arkiv kopplat till just detta forum. Många byter ifrån PC till Mac men känner sig lite vilsna i OS X. I Switcherforumet får vi en chans att hälsa dom välkomna till vår community och kan tipsa om smarta lösningar på deras problem.

UNIX utgör grunden för Mac OS X och därför har det blivit alltmer intressant att kunna enkla kommandon. I vårt nya UNIX-forum kommer du hitta svar på dina frågor. Tillsammans kommer vi bygga upp en FAQ med svar på dom vanligaste frågorna.

Switcherforumet finns under "allmänt" och Unixforumet under "mjukvara".

Välkomna!

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.