Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nya Ipad Pro skeppas först till sommaren

Apple väntas nästa månad presentera uppdaterade modeller av Ipad, men de kraftfullare modellerna kan börja säljas först till sommaren enligt en ny rapport.

Som 99mac nyligen rapporterade väntas Apple hålla ett mediaevent i mars, där det ryktas att Ipad kommer spela huvudrollen. De senaste uppgifterna gör gällande att hela produktfamiljen kommer att uppdateras, och en ny variant av #Ipad Pro med 10.5-tumsskärm tillkommer.

Det verkar dock som att de två stora modellerna kommer att dröja innan de når kundernas händer. Enligt en ny rapport från Digitimes kommer både 10.5- och 12.9-tumsversionen inte vara redo att skeppas förrän i maj eller juni. Rapporten hänvisar till källor inom industrin.

Om leveranserna av nya Ipad Pro kommer igång först nästa kvartal väntas det påverka resultatet för Apples komponentleverantörer, så som Foxconn och TPK Holding.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.