Rykte: Nya Ipad Pro skeppas först till sommaren

Apple väntas nästa månad presentera uppdaterade modeller av Ipad, men de kraftfullare modellerna kan börja säljas först till sommaren enligt en ny rapport.

Som 99mac nyligen rapporterade väntas Apple hålla ett mediaevent i mars, där det ryktas att Ipad kommer spela huvudrollen. De senaste uppgifterna gör gällande att hela produktfamiljen kommer att uppdateras, och en ny variant av #Ipad Pro med 10.5-tumsskärm tillkommer.

Det verkar dock som att de två stora modellerna kommer att dröja innan de når kundernas händer. Enligt en ny rapport från Digitimes kommer både 10.5- och 12.9-tumsversionen inte vara redo att skeppas förrän i maj eller juni. Rapporten hänvisar till källor inom industrin.

Om leveranserna av nya Ipad Pro kommer igång först nästa kvartal väntas det påverka resultatet för Apples komponentleverantörer, så som Foxconn och TPK Holding.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!