Sätt lite färg på dina Airpods

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Tycker du att det är rätt tråkigt med vita #Airpods? Eller önskar du att de inte hade den där hala ytan? Hos företaget Colorwear kan du beställa specialmålade Airpods i upp till 58 olika nyanser. Det går även att få en färgad laddningsdosa.

Förutom nyansval kan du välja om du vill ha matt eller blank finish. I färgsortimentet ingår även metallic-färger. Det går att få höger och vänster lur är i olika färger och laddningsdosan kan vara en tredje färg utan att det kostar extra. Ett par målade hörlurar kostar 289 dollar, motsvarande 2 593 kronor och en färgad laddningsdosa plus färgade Airpods kostar runt 319 dollar, motsvarande 2 863 kronor.

Företaget säger att det höga priset beror på en avancerad process som dessutom tar väldigt lång tid. Det är för tillfället en leveranstid på 8 till 10 veckor. Motsvarande tid hos #Apple för att få ett par vita lurar är 6 veckor i Sverige och USA.

Om du fick välja fritt, vilka färger skulle du vilja ha Airpods i?

Kommentarer
1 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.