Sätt lite färg på dina Airpods

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Tycker du att det är rätt tråkigt med vita #Airpods? Eller önskar du att de inte hade den där hala ytan? Hos företaget Colorwear kan du beställa specialmålade Airpods i upp till 58 olika nyanser. Det går även att få en färgad laddningsdosa.

Förutom nyansval kan du välja om du vill ha matt eller blank finish. I färgsortimentet ingår även metallic-färger. Det går att få höger och vänster lur är i olika färger och laddningsdosan kan vara en tredje färg utan att det kostar extra. Ett par målade hörlurar kostar 289 dollar, motsvarande 2 593 kronor och en färgad laddningsdosa plus färgade Airpods kostar runt 319 dollar, motsvarande 2 863 kronor.

Företaget säger att det höga priset beror på en avancerad process som dessutom tar väldigt lång tid. Det är för tillfället en leveranstid på 8 till 10 veckor. Motsvarande tid hos #Apple för att få ett par vita lurar är 6 veckor i Sverige och USA.

Om du fick välja fritt, vilka färger skulle du vilja ha Airpods i?

Kommentarer
1 svar

Efter att en hackergrupp hotat att radera hundratals miljoner IOS-enheter svarar nu Apple med ett officiellt uttalande.

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

Efter att ha höjts till skyarna rasar nu aktien för Fingeprint Cards AB, efter att företaget varnat för ett ännu sämre kvartal än väntat.

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

Det är inte helt lätt att veta hur och var du avslutar prenumerationer i Itunes och App Store, men oroa dig inte! 99mac kommer till undsättning.

99macs redaktör försöker tolka Apple, och frågar sig vad som hände med det förväntade mars-eventet. Kommer det i april, eller blir det inget? Och var är Ipad Pro?