Sätt lite färg på dina Airpods

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Tycker du att det är rätt tråkigt med vita #Airpods? Eller önskar du att de inte hade den där hala ytan? Hos företaget Colorwear kan du beställa specialmålade Airpods i upp till 58 olika nyanser. Det går även att få en färgad laddningsdosa.

Förutom nyansval kan du välja om du vill ha matt eller blank finish. I färgsortimentet ingår även metallic-färger. Det går att få höger och vänster lur är i olika färger och laddningsdosan kan vara en tredje färg utan att det kostar extra. Ett par målade hörlurar kostar 289 dollar, motsvarande 2 593 kronor och en färgad laddningsdosa plus färgade Airpods kostar runt 319 dollar, motsvarande 2 863 kronor.

Företaget säger att det höga priset beror på en avancerad process som dessutom tar väldigt lång tid. Det är för tillfället en leveranstid på 8 till 10 veckor. Motsvarande tid hos #Apple för att få ett par vita lurar är 6 veckor i Sverige och USA.

Om du fick välja fritt, vilka färger skulle du vilja ha Airpods i?

Kommentarer
1 svar

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.

Fulkultur dyker ner i de två första Terminator-filmerna, och utreder massproduktionen av Arnold-liknande mördarrobotar, samt tidsresans logik och konsten att göra en bra actionfilm.