Sätt lite färg på dina Airpods

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Tycker du att det är rätt tråkigt med vita #Airpods? Eller önskar du att de inte hade den där hala ytan? Hos företaget Colorwear kan du beställa specialmålade Airpods i upp till 58 olika nyanser. Det går även att få en färgad laddningsdosa.

Förutom nyansval kan du välja om du vill ha matt eller blank finish. I färgsortimentet ingår även metallic-färger. Det går att få höger och vänster lur är i olika färger och laddningsdosan kan vara en tredje färg utan att det kostar extra. Ett par målade hörlurar kostar 289 dollar, motsvarande 2 593 kronor och en färgad laddningsdosa plus färgade Airpods kostar runt 319 dollar, motsvarande 2 863 kronor.

Företaget säger att det höga priset beror på en avancerad process som dessutom tar väldigt lång tid. Det är för tillfället en leveranstid på 8 till 10 veckor. Motsvarande tid hos #Apple för att få ett par vita lurar är 6 veckor i Sverige och USA.

Om du fick välja fritt, vilka färger skulle du vilja ha Airpods i?

Kommentarer
1 svar

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.

Apple har länge utvecklat en bildskärm baserad på tekniken micro-LED, och den är nu redo att integreras i nästa Apple Watch.